Κυριακή (04/06) σήμερα και το κουπόνι μπάσκετ μπορεί να είναι μικρό, ωστόσο εμπεριέχει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για τα πλέι οφ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εμείς επιλέξαμε να ασχοληθούμε με ένα από αυτά και συγκεκριμένα με το ντέρμπι των δυο “αιωνίων”, για το τρίτο παιχνίδι των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

 Πέφτει ο ρυθμός στο ΣΕΦ

 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, με τις δυο ομάδες να μετρούν από μια νίκη, η καθεμία στην έδρα της. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 63-58 σε ένα κακό ποιοτικά ματς, ωστόσο στο δεύτερο παιχνίδι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Σε ένα ματς με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό και πολύ μεγαλύτερο σκορ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 84-80 και να κάνει το 1-1, δείχνοντας πως έχει ακόμη να δώσει πράγματα μέσα στο παρκέ.

 Το ζεύγος των «αιωνίων» έφτασε στο τρίτο παιχνίδι των τελικών και το συγκεκριμένο αποψινό παιχνίδι είναι το κρισιμότερο διότι όποια ομάδα πάρει προβάδισμα με 2-1 στις νίκες θα έχει την ευκαιρία στον επόμενο αγώνα να κατακτήσει τον τίτλο. Με δεδομένο ότι το τέταρτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί απόλυτα αφοσιωμένος απόψε στην έδρα του για να μην κινδυνεύσει να χάσει τα «κεκτημένα» στην έδρα του αντιπάλου του, ενώ ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι αν φύγει νικητής από τον Πειραιά τότε στο τέταρτο παιχνίδι, μπροστά σε 20000 φίλους του, θα είναι πολύ δύσκολο να καταβληθεί.

 Η κρισιμότητα του αγώνα είναι πολύ μεγάλη και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να «ανοίξει» ο ρυθμός όπως στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης που οι ομάδες έφτασαν στο σκορ μέχρι τους 164 πόντους, επίδοση «παράδοξη» για το ζεύγος. Οι άμυνες αναμένεται να κυριαρχήσουν απόψε στο ΣΕΦ, η κορυφαία άμυνα του Ολυμπιακού ενισχύεται όταν παίζει στην έδρα του, έτσι η ασφαλέστερη επιλογή είναι το Under 144.5.

 Θα υπάρξουν ευκαιρίες στο Live

 Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, πέραν του ντέρμπι στο ΣΕΦ, στο σημερινό “μενού” υπάρχουν κι άλλα κρίσιμα παιχνίδια όπως τα Μπάμπεργκ – Όλντενμπουργκ, Ζενίτ – Κίμκι, Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης και Βιλερμπάν – Στρασβούργο.

 Δεν προκύπτει κάποια αξιόλογη επιλογή πριν το τζάμπολ των αγώνων, ωστόσο στο Live σίγουρα θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες και θα ήταν καλύτερο να ασχοληθούμε τότε με αυτά τα παιχνίδια.

 Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.