Οι τελικοί των πρωταθλημάτων σε Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία πρωταγωνιστούν στο κουπόνι μπάσκετ της Τετάρτης και το Betarades.gr έχει επιλέξει σήμερα να ασχοληθεί στοιχηματικά με τα παιχνίδια Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης και Τρέντο – Βενέτσια. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις που προκύπτουν από τις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε από την Ισπανία και τον αγώνα Βαλένθια – Ρεάλ, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1. Η Βαλένθια πέτυχε την προηγούμενη Κυριακή την πρώτη της νίκη επί της “βασίλισσας” κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πήρε το πλεονέκτημα έδρας, δίνοντας τώρα δύο ματς στο “σπίτι” της στα οποία αν καταφέρει να κερδίσει θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το δεύτερο της ιστορίας της. Βέβαια, η Ρεάλ παραμένει το φαβορί, καθώς έχει όλα τα στοιχεία για να “σπάσει” και αυτή την έδρα.

Στα δύο πρώτα ματς της σειράς, η Βαλένθια έβρισκε σκορ με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έπαιξε άναρχα και δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σήμερα. Λογικά η Βαλένθια θα πετύχει ξανά πάνω από 80 πόντους, η Ρεάλ θα επιδιώξει να πάρει το ματς με την επίθεσή της και η επιλογή που προκύπτει είναι το Over 163.5 πόντοι, σε απόδοση 1.88.

Χαμηλό σκορ στο Τρέντο

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Τρέντο – Βενέτσια, με τη σειρά των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος να βρίσκεται και αυτή στο 1-1. Η Τρέντο “έσπασε” την έδρα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, ωστόσο στο δεύτερο η Βενέτσια βελτιώθηκε αρκετά αμυντικά και έφερε τα πάντα σε ισορροπία. Προχθές το βράδυ η Τρέντο είχε την ατυχία να τραυματιστεί ο Ντόμινικ Σάτον μετά από 13 λεπτά συμμετοχής και στο δεύτερο ημίχρονο, που δεν έπαιξε καθόλου, η Βενέτσια πήρε διαφορά διότι η Τρέντο δεν έβρισκε τρόπο να επιτεθεί. Όπως όλα δείχνουν ο Σάτον δε θα παίξει στον τρίτο αγώνα και η είδηση αυτή ώθησε την πτώση του πλεονεκτήματος πόντων της Βενέτσια από τους 3.5 πόντους στον 1.5.

Η ενδεχόμενη απουσία του Σάτον θα υποχρεώσει την Τρέντο να δώσει ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα και επιπλέον θα μειώσει τον ρυθμό. Η κορυφαία άμυνα της Ιταλίας, αυτή της Τρέντο, θα δημιουργήσει συνθήκες πολύ αργού παιχνιδιού, η Βενέτσια θα ακολουθήσει. Επιλογή το Under 149.5 σε απόδοση 1.95.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.