Κυριακή (18/06) σήμερα και το κουπόνι μπάσκετ είναι αρκετά μικρό, μιας και τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν φτάσει στο τέλος τους. Η ιταλική λίγκα όμως είναι ακόμη σε εξέλιξη, έτσι κρατάμε μια επιλογή από τον πέμπτο τελικό ανάμεσα σε Βενέτσια και Τρέντο.

 

Αναμένεται γρήγορο παιχνίδι και υψηλό σκορ

Βενέτσια και Τρέντο διασταυρώνουν σήμερα τα “ξίφη” τους, για τον 5ο αγώνα της σειράς των τελικών στην ιταλική λίγκα. Η Τρέντο παίζοντας καταπληκτική άμυνα έκανε το 2-2 προ λίγων ημερών και πλέον θα κυνηγήσει το “break” ώστε να πάρει το απόλυτο προβάδισμα στη μάχη του τίτλου.

Η Βενέτσια από την πλευρά της αρκέστηκε σε ένα ρεσιτάλ αστοχίας στο τελευταίο παιχνίδι των δυο ομάδων, ηττήθηκε με 78-56 και στη σημερινή αναμέτρηση θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Δύο μέρες μετά τη συντριβή, ο κόουτς Ντε Ραφαέλε και οι παίκτες του γνωρίζουν τι πρέπει να διορθώσουν και στην έδρα της η Βενέτσια ορίζει τον ρυθμό που είναι συνήθως ταχύτατος. 57 και 62 σουτ εντός πεδιάς επιχείρησε η Βενέτσια στα δύο ματς του Τρέντο, 72 έκαστος επιχείρησε στα δύο ματς της Βενετίας, επομένως είναι προφανές ότι πάλι απόψε θα πάει σε γρήγορο ρυθμό. Η Τρέντο που πάσχει από «λειψανδρία» θα έχει τουλάχιστον τον Σάτον για μια παρουσία άνω των 30 λεπτών, διότι προχθές μπήκε στο παιχνίδι αλλά προστατεύθηκε επειδή δεν χρειαζόταν, και με αυτόν θα είναι κι αυτή πιο γρήγορη.

Άλλωστε η Τρέντο των επτά παικτών δεν θα μπορεί να παίζει άμυνα μονίμως όπως έπαιξε προχθές που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Με τον γρήγορο ρυθμό που θα ορίσει η Βενέτσια, με μια ενδεχομένως μεγαλύτερη ευστοχία της Βενέτσια από το τρίποντο, αντί για το προχθεσινό 6/30, και μεγαλύτερη ευστοχία της Τρέντο στις βολές, αντί για τα 10/23 και 21/32 σε τρίτο και τέταρτο ματς αντίστοιχα, είναι πολύ πιθανό να δούμε μεγάλο σκορ, και στο χαμηλό όριο των 146.5 πόντων αξίζει το Over 146.5 σε απόδοση 1.90 σε Stoiximan.

Αυτή ήταν η πρόταση του Betarades.gr από το παιχνίδι της ημέρας. Επισκεφτείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις, δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku