Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Κίμκι Μόσχας – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την VTB League και Όλντεμπουργκ – Ουλμ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά!

Ξεκινάμε με τον αγώνα Κίμκι Μόσχας – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι δύο πρώτοι αγώνες της ημιτελικής σειράς διεξήχθησαν στην Αγία Πετρούπολη, με τη Ζενίτ να επικρατεί σε αμφότερους, 99-95 και 92-89. Προηγείται 2-0 και χρειάζεται μία νίκη ακόμη για να προκριθεί στον τελικό και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Euroleague της νέας σεζόν. Η Κίμκι, από την πλευρά της, βρίσκεται με την “πλάτη στον τοίχο”, ενώ φέτος έχει ηττηθεί ήδη τέσσερις φορές από τη Ζενίτ, καθώς, πέρα από τα δύο ματς των πλέι οφ, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης πανηγύρισε δύο νίκες και στην κανονική περίοδο, 114-110 εντός έδρας και 66-74 εκτός. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει το 5-0 της Ζενίτ, οπότε η πρώτη σκέψη είναι το ποντάρισμα υπέρ της Κίμκι, η οποία παίζει σήμερα για τη “ζωή” της. Κρατάμε τη νίκη της Κίμκι σε απόδοση κοντά στο 1.50 για χρήση σε κάποιο μικρό παρολί, πιο σοβαρή επιλογή η Κίμκι -4.5 σε απόδοση 1.87.

Over από τη Γερμανία

Η δεύτερη και τελευταία επιλογή από το σημερινό κουπόνι προκύπτει από τον αγώνα Όλντενμπουργκ – Ουλμ. Η Όλντενπουργκ πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο Ουλμ με 61-68 και πήρε το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά, προηγούμενη, πλέον, με 2-1. Η ψυχολογία βρίσκεται τώρα στην πλευρά των σημερινών γηπεδούχων, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για αυτούς, αλλά η Ουλμ δε θα κάτσει με “σταυρωμένα χέρια”, καθώς θα τα δώσει όλα σήμερα προκειμένου να φέρει τη σειρά στα ίσια. Είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα άκρως επιθετικό παιχνίδι, όπως όλα τα ματς της Όλντενμπουργκ στα πλέι-οφ μέχρι σήμερα, με εξαίρεση το πιο πρόσφατο. Θα γίνει “μάχη”, η επίθεση θα δώσει τη νίκη, καλή επιλογή το Over 165.5 σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.