Το ελληνικό ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στο δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές Αναντολού. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται σήμερα την ομάδα του Περάσοβιτς με στόχο να κάνουν το 2-0 και να βρεθούν μία “ανάσα” από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Νταρουσάφακα, με τη “βασίλισσα” να προηγείται 1-0 στη σειρά.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μπάσκετ με τον αγώνα Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού. Οι “ερυθρόλευκοι” την προηγούμενη Τετάρτη (19/04) έφτασαν πολύ εύκολα στη νίκη με 87-72, προστατεύοντας το πλεονέκτημα έδρας και κάνοντας το 1-0. Έπαιξαν καλή άμυνα και μάλιστα θα μπορούσαν να κρατήσουν την Εφές κάτω από τους 70 πόντους αν απέφευγαν ορισμένα “ξεσπάσματα” της τουρκικής ομάδας, ενώ επιθετικά οι παίκτες του Σφαιρόπουλου ήταν εξαιρετικοί και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες από την αντίπαλη άμυνα.

Η προσέγγιση του Ολυμπιακού στο σημερινό ματς δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί και θα επιδιώξει και πάλι να περιορίσει το σύνολο του Περάσοβιτς κάτω από τους 70 πόντους. Από την άλλη πλευρά, αν η Εφές θέλει να έχει ελπίδες για να επικρατήσει, οφείλει να βελτιώσει την άμυνά της. Με το 87-72 του 1ου αγώνα, οι εταιρείες απόψε “υποχρεώθηκαν” να προσφέρουν λιγάκι μεγαλύτερο όριο στην αγορά Under/Over, συγκεκριμένα στο 153.5. Αν και υπάρχει το ρίσκο να συμβούν τα ίδια με τον πρώτο αγώνα, αξίζει το Under 153.5 για αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Πράξη 2η για Ρεάλ

Περνάμε στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Νταρουσάφακα. Οι Ισπανοί χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλοί επικράτησαν στο πρώτο ματς με 83-75 και ο Λάσο περιμένει σήμερα από τους παίκτες του να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα. Η Νταρουσάφακα στο ματς της Τετάρτης έπαιξε σε μεγάλα χρονικά διαστήματα σκληρή άμυνα και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα, ελπίζοντας, ταυτόχρονα, να είναι πιο εύστοχη, καθώς προχθές είχε 9/25 τρίποντα. Στοιχηματικά, το -9.5 της Ρεάλ δεν παίζεται εύκολα και θα περιμένουμε το Live για μια ευκαιρία, όπως στον πρώτο αγώνα που η Ρεάλ προσφέρθηκε για νίκη 1.86 στα μισά της δεύτερης περιόδου. Επιπλέον αντί να επιλέξουμε από τώρα το Over 162.5, το οποίο θα είχε επαληθευθεί εύκολα στο πρώτο ματς αν δεν είχαν “κολλήσει” αμφότερες στο διάστημα 11’-16’, θα περιμένουμε ανάλογη εικόνα για επιλογή στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Αναμονή για το Live λοιπόν, στο παιχνίδι της Μαδρίτης.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku