Συνεχίζονται οι τελικοί των πρωταθλημάτων σε Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να στρέφεται σήμερα, Παρασκευή (16/06) κατά κύριο λόγο στην Ιβηρική χερσόνησο και το 4ο ματς μεταξύ της Βαλένθια και της Ρεάλ Μαδρίτης. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Στο 3ο παιχνίδι της σειράς η Βαλένθια ήταν εξαιρετική, εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την έδρα της, επικράτησε με 81-64 και σήμερα έχει ιστορική ευκαιρία, εκ νέου στο γήπεδό της, να κάνει το 3-1 και να κατακτήσει τον τίτλο. Στον τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων, το συγκρότημα του Μαρτίνεζ ήταν πολύ καλύτερο μετά το 15′, με τη “βασίλισσα” να είναι ανήμπορη να ακολουθήσει, από τη στιγμή που ήταν εξαιρετικά άστοχη. Είναι χαρακτηριστικό ότι Γιουλ, Νοσιόνι και Κάρολ είχαν 1/13 τρίποντα, τα περισσότερα εκ των οποίων ελεύθερα. Είναι πασιφανές ότι η “φρεσκάδα” λείπει από τη Ρεάλ, με τον Γιουλ να “βγαίνει μπροστά” και να δηλώνει εν όψει του σημερινού ματς ότι όποιος συμπαίκτης του αισθάνεται κουρασμένος, θα είναι καλύτερο να μείνει στο ξενοδοχείο!

Στοιχηματικά, είναι απίθανο η ομάδα του Λάσο να παρουσιάσει εκ νέου το 23/63 εντός πεδιάς, με 7/30 τρίποντα. Η Βαλένθια, από την πλευρά της, δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού της, θα αγωνιστεί με περίσσιο πάθος και θα βρει τρόπους να σκοράρει αρκετά απέναντι στην επιρρεπή λόγω κόπωσης, άμυνα της Ρεάλ, οπότε είναι πιθανό να ξεπεραστεί το ελαττωμένο όριο των 157 πόντων στην αγορά Under/Over. Στο προηγούμενο ματς οι ομάδες έφτασαν μέχρι τους 145 πόντους λόγω της “παράδοξης” πρώτης περιόδου, στην οποία το σκορ ήταν 11-16 και εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς που δημιουργήθηκε στο τέλος, αλλά και της αστοχίας της Ρεάλ από το τρίποντο. Επιλογή λοιπόν το Over 157 σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku