Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι μπάσκετ της Δευτέρας (12/06) και η μοναδική αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι ο 2ος αγώνας της σειράς των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, Βενέτσια – Τρέντο.

Η Τρέντο έκανε το “μπρέικ” στο πρώτο ματς, επικράτησε με 74-83 και προηγείται 1-0. Έφτασε στην τελική επικράτηση πολύ εύκολα, προηγήθηκε 30-47 στο ημίχρονο, διατηρήθηκε σε μεγάλη απόσταση έως το φινάλε της 3ης περιόδου, 50-68, και απλά προς στο τέλος επέτρεψε τους αντιπάλους τους να πλησιάσουν, χωρίς να απειληθεί.

Η Τρέντο έχει κάνει το πρώτο βήμα για το “παρθενικό” πρωτάθλημα της ιστορίας της κι αυτό που προξενεί εντύπωση ότι κατά τη διάρκεια των φετινών πλέι οφ δεν έχει ηττηθεί ακόμη μακριά από την έδρα της. Συγκεκριμένα, νίκησε στο Σάσαρι στον 3ο προημιτελικό και “σκούπισε” την ομάδα της Σαρδηνίας, από την Αρμάνι ηττήθηκε μόνο εντός έδρας και έκανε «πλάκα» στα τρία ματς του Μιλάνου, στο 2-0 στις αρχές και στο θριαμβευτικό 82-102 που της έδωσε την πρόκριση και τέλος προχθές στην Βενετία.

Η Βενέτσια, από την πλευρά της, είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει, καθώς είναι η ισχυρότερη ομάδα της σειράς των τελικών, ενώ διαθέτει την ικανότητα να “σπάσει” κι αυτή την έδρα. Περιμένουμε ότι οι γηπεδούχοι απόψε θα παρουσιαστούν πιο σοβαροί και περισσότερο πειθαρχημένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά της και είναι δεδομένο πως αν η Τρέντο συναντήσει μεγαλύτερη αμυντική πίεση, τότε θα λειτουργήσει η δική της άμυνα, η κορυφαία της ιταλικής λίγκας σε κανονική περίοδο και πλέι οφ, και θα δούμε πιθανότατα παιχνίδι πολύ αργού ρυθμού. Σήμερα λοιπόν με την γηπεδούχο Βενέτσια να έχει “ανάγκη” τη νίκη, η προφανής επιλογή είναι το Under 150.5 σε απόδοση 1.91.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku