Αποφύγαμε την “παγίδα” του Under στο χθεσινό ματς των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, με την επιλογή μας, η οποία ήταν το χάντικαπ +3.5 πόντων των “κιτρίνων” να επιβεβαιώνεται με σχετική άνεση, καθώς επικράτησαν 75-84 στην Πυλαία και “σκούπισαν” τους “ασπρόμαυρους”. Τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι μπάσκετ είναι και πάλι λιγοστά, με την αναμέτρηση που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr να είναι το Ρέθυμνο – ΑΕΚ, για τα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Την προηγούμενη Κυριακή η Ένωση υποδέχθηκε τον ΑΓΟΡ στο ΟΑΚΑ, επικράτησε με 90-78 και προηγείται με 1-0 στην προημιτελική σειρά των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Έφτασε, μάλιστα, στη νίκη, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς απέκτησε από νωρίς ένα καλό προβάδισμα και σε οποιαδήποτε απόπειρα των αντιπάλων να πλησιάσουν, έβρισκε τις λύσεις, κυρίως χάρη στο ταλέντο των παικτών της. Η σειρά συνεχίζεται σήμερα στην Κρήτη, με το Ρέθυμνο να θέλει να ισοφαρίσει σε 1-1 και την Ενωση να… τελειώνει, προκειμένου να αφοσιωθεί στα παιχνίδια των ημιτελικών, εκεί που την περιμένει ο Παναθηναϊκός, εφόσον, φυσικά, κατορθώσει να προκριθεί.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 9 φορές στο παρελθόν, με την ΑΕΚ να έχει πανηγυρίσει 5 νίκες και το Ρέθυμνο 4. Όλες οι επιτυχίες του ΑΓΟΡ ήρθαν μπροστά στο κοινό του, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τους “κιτρινόμαυρους” στην έδρα του. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο ΑΓΟΡ επικράτησε 72-65 στο Ρέθυμνο, στο ΟΑΚΑ ηττήθηκε με 80-62 στην κανονική διάρκεια και με 90-78, στο πρώτο ματς των πλέι οφ, όπως προαναφέρθηκε.

Το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα θα τα δώσει όλα στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει “ζωντανό” στα πλέι οφ. Άλλωστε και στο ματς του ΟΑΚΑ υπήρξαν ορισμένα διαστήματα που έπαιξε καλά, πιέζοντας την ΑΕΚ στο παρκέ. Στο τελευταίο, βάσει λογικής, παιχνίδι του για φέτος μπροστά στο κοινό του, ο ΑΓΟΡ μπορεί να φτάσει ακόμη και στη νίκη. Επιλογή, επομένως, αποτελεί το χάντικαπ +3 πόντων των γηπεδούχων, σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku