Η πιο ενδιαφέρουσα φετινή σειρά των πλέι οφ της Euroleague φτάνει απόψε στο τέλος της. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:00 την Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ με την αναμέτρηση να έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει θα εξασφαλίσει την παρουσία της στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr!

Την προηγούμενη Παρασκευή (28/04), οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς έχαναν με 2-1 στη σειρά, ωστόσο αντέδρασαν, έφτασαν στη νίκη με 62-74 και επανέκτησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4 μπροστά στο κοινό τους. Είναι, παράλληλα, το φαβορί για το σημερινό ματς, καθώς πέρα από το πλεονέκτημα έδρας, “γύρισε” και η ψυχολογία και τώρα θέλουν να εμφανιστούν σοβαροί στο γήπεδό τους και θα επιδιώξουν να φτάσουν εύκολα στη νίκη, χωρίς να έρθουν και πάλι αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στοιχηματικά, δε θα ασχοληθούμε με κάποιο χάντικαπ, ή με Over/Under, αλλά με το head-2-head του Πρίντεζη με τον Ντάνστον. Ο Έλληνας άσσος αγωνίζεται περίπου 26 λεπτά ανά αγώνα, ενώ ο Αμερικάνος σέντερ 30 και στο μέσο όρο πόντων, ο Πρίντεζης έχει οριακά υψηλότερα νούμερα από τον Ντάνστον στη σειρά, 12,5 έναντι 11,8 και συνολικά στη σεζόν η διαφορά μεταξύ τους αυξάνεται σε νούμερα 12,9 και 10,9 πόντους, αντίστοιχα.

Στα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Εφές φέτος ο Πρίντεζης έχει ξεπεράσει 5 φορές τον Ντάνστον στο σκοράρισμα. Συγκεκριμένα, στο 1ο ματς των πλέι οφ με 11 έναντι 8, στο 2ο των πλέι οφ με 20 έναντι 16, στο 4ο των πλέι οφ με 11 έναντι 7, στο παιχνίδι του ΣΕΦ για την κανονική διάρκεια με 15 έναντι 7 και στο παιχνίδι του Αμπντί Ιπεκτσί για την κανονική διάρκεια με 16 έναντι 11. Καλή επιλογή ο Πρίντεζης -1.5 στο head-2-head με τον Ντάνστον σε απόδοση 1.95!

Από εκεί και πέρα, όποιος επιθυμεί να ρισκάρει περισσότερο, μία επιλογή θα μπορούσε να αποτελέσει η ανάδειξη του Γιώργου Πρίντεζη στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 6.00. Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να είναι εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της σειράς, αποτελεί αναμφίβολα τον ηγέτη της ομάδας, αλλά είναι πολύ πιθανό σήμερα να μην χρειαστεί να κάνει τις… τρέλες που έκανε στα δύο ματς στην Πόλη, όταν η ομάδα του είχε μείνει πίσω στο σκορ και ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη της ανατροπής. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι καλύτερος από τον Σπανούλη σε ορθολογικό παιχνίδι, σε ένα παιχνίδι, δηλαδή μέσα στο ΣΕΦ, στο οποίο ο Ολυμπιακός δε θα υποχρεωθεί να κάνει και πάλι ανατροπή. Αν, επομένως, η ομάδα του Σφαιρόπουλου ελέγξει από νωρίς το ματς, είναι πολύ πιθανό ο Πρίντεζης να ηγηθεί του σκοραρίσματος και αξίζει το ποντάρισμα στο ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku