Τέσσερα προγνωστικά μπάσκετ έχει ξεχωρίσει από το πρόγραμμα του Σαββάτου το Betarades.gr και συγκεκριμένα από τη Stoiximan.gr Basket League και τις λίγκες της Τουρκίας και της Γερμανίας. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα αναλυτικά!

Χαμηλό σκορ στο Λαύριο

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Λαύριο – ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Α1, όπου ο ΠΑΟΚ προηγείται με 1-0 στη σειρά και θέλει μία ακόμη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ο “δικέφαλος” έκανε εύκολα το 1-0 στο γήπεδό του, επικρατώντας με 82-65. Το πρώτο παιχνίδι είχε πολύ αργό ρυθμό, οι δύο ομάδες έκαναν ελάχιστες προσπάθειες για καλάθι, ενώ χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν τα πολλά φάουλ, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να εκτελέσει 24 βολές και το Λαύριο 28. Ανάλογη εικόνα περιμένουμε και σήμερα. Αναμένεται το Λαύριο να σκοράρει περί τους 70 πόντους, ο δυσλειτουργικός εκτός έδρας ΠΑΟΚ δε θα περάσει εύκολα τους 75 πόντους, άρα η σοφή επιλογή είναι το Under 146.5.

Ευκαιρία για την Μπαλικεσίρ

Συνεχίζουμε με Τουρκία και την αναμέτρηση Μπαλικεσίρ – Μπουγιουκσεχίρ. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, η Μπαλικεσίρ είναι το φαβορί για να υποβιβαστεί, καθώς απέχει δύο νίκες από την τριάδα Μπουγιουκτσεκμετσέ, Ουσάκ, Τραμπζονσπόρ. Θα κάνει την προσπάθεια για να πετύχει αυτό που φαντάζει ως ένα μικρό “θαύμα”, ωστόσο πέρα από δικές της νίκες, θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων προκειμένου να σώσει την παρτίδα. Σήμερα βρίσκει απέναντί της την αδιάφορη βαθμολογικά Μπουγιουκσεχίρ, η οποία, επιπλέον, αποτελεί τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Λίγκας, αν εξαιρεθεί η ήδη υποβιβασμένη ΤΕΝΤ. Είναι, λοιπόν, ευκαιρία, να την Μπαλικεσίρ να φτάσει στην τελική επικράτηση. Πρώτη επιλογή η νίκη της γηπεδούχου, με μεγαλύτερο ρίσκο το -4.5 της Μπαλικεσίρ.

Over από τη Γερμανία

Περνάμε στο γερμανικό πρωτάθλημα και τον αγώνα Μπρεμερχάβεν – Άλμπα Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, καθώς ούτε με υποβιβασμό κινδυνεύουν, ούτε τα πλέι οφ προλαβαίνουν. Αντίθετα, η Άλμπα θέλει να τερματίσει στην 5η θέση, “κυνηγώντας” τη Βόννη, από την οποία υστερεί στην ισοβαθμία. Η 5η από την 6η θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου έχουν πολύ μεγάλη διαφορά, καθώς η έκτη ομάδα θα αντιμετωπίσει την πιθανότατα τρίτη Μπάγερν και θα αποκλειστεί άνετα ενώ η 5η θα αντιμετωπίσει την πιθανότατα τέταρτη Μπέιρουθ και θα έχει ελπίδες για “σπάσιμο” της έδρας έδρας. Το κίνητρο, επομένως, είναι προς την πλευρά της Άλμπα, η οποία μπορεί να κερδίσει και μάλιστα εύκολα, καθώς απέναντί της έχει την πολύ κακή άμυνα της Μπρεμερχάβεν, η οποία δέχεται 88.5 πόντους κατά μέσα όρο, αλλά από την άλλη, σκοράρει, 81. Φυσιολογική επιλογή το Over 165.5.

Ευνοϊκές συνθήκες για την Γκίσεν

Από το ίδιο πρωτάθλημα προκύπτει η τελευταία μας πρόταση και συγκεκριμένα από το παιχνίδι Μπέιρουθ – Γκίσεν. Διαφορετικοί οι στόχοι των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να θέλουν να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα και τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν στο πλασάρισμα στην οκτάδα. Η Μπέιρουθ έχει τρεις νίκες περισσότερες από την 5η Βόννη και είναι δύσκολο να μην πετύχει το στόχο της, ενώ η Γκίσεν δίνει μάχη για την οκτάδα με τις Όλντενμπουργκ και Λούντβιγκσμπουργκ. Η Μπέιρουθ πολύ δύσκολα θα χάσει την 4η θέση και υπό ένα κλίμα σχετικής αδιαφορίας έχει κάνει τρεις σερί κακές εμφανίσεις, συνετρίβη από Μπάμπεργκ και Όλντενμπουργκ και νίκησε στην παράταση την Φρανκφούρτη με μεγάλη δόση τύχης. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την Γκίσεν που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο, αξίζει το «διπλό» με το πλεονέκτημα των 7.5 πόντων.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku