Το Final 4 της Euroleague ολοκληρώθηκε, με τη Φενέρμπαχτσε να κατακτά τον τίτλο, καθώς στον τελικό κυριάρχησε από ένα σημείο και μετά απέναντι στον Ολυμπιακό και έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη (80-64). Οι επιλογές στο κουπόνι μπάσκετ της Δευτέρας είναι περιορισμένες, ωστόσο το τέταρτο ματς της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League μας κρατά “ζεστούς” στοιχηματικά.

Οι “πράσινοι” προηγούνται 2-1 και σήμερα διεξάγεται το τέταρτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τυπικά γηπεδούχο την Ένωση. Ο τρίτος αγώνας, την προηγούμενη Πέμπτη (18/05), στον οποίο η ομάδα του Πασκουάλ κέρδισε με 81-72, έμοιαζε αρκετά με τον πρώτο της σειράς (80-70 υπέρ του Παναθηναϊκού εκείνος). Το “τριφύλλι” έμεινε πίσω στο σκορ με 44-52, ωστόσο μετά το 28′ “ξέσπασε”, κατά κύριο λόγο στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου το επιμέρους σκορ ήτα 30-20.

Η ΑΕΚ έχει παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα μέχρι στιγμής, αλλά “πλήρωσε” την κακή της παρουσία στο 3ο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα και στο 4ο του τρίτου, στα οποία δέχθηκε 28 και 30 πόντους αντίστοιχα, και δεν κατάφερε να “σπάσει” την έδρα. Η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού σε θεωρητικό επίπεδο είναι δεδομένη, ωστόσο αυτό δεν έχει φανεί έως μέσα στο παρκέ, με την ομάδα του Πασκουάλ να εμφανίζεται προβληματική.

Η ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα με την πλάτη στον τοίχο, θα έχει τη στήριξη του κόσμου της και δε θα πέσει αμαχητί. Θεωρούμε ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη, προκειμένου να φέρει τη σειρά στα ίσια και να “κυνηγήσει” το… θαύμα της πρόκρισης στον τελικό στο πέμπτο ματς.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι στο ματς της κανονικής περιόδου η Ένωση μπορεί να ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό συνέβη στη δεύτερη παράταση και ότι στο δεύτερο ματς των ημιτελικών, με την ίδια γηπεδούχο πάλι, νίκησε 71-70 ανατρέποντας οποιαδήποτε διαφορά 7-8 πόντων πήρε προηγουμένως ο Παναθηναϊκός. Η καλύτερη επιλογή είναι η ΑΕΚ +6.5 που προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.