Αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Τρίτης (16/05). Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια, τα δύο από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Γερμανίας και το ένα από την ιταλική λίγκα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ.

Ξεκινάμε από τη Γερμανία και τον αγώνα Λούντβιγκσμπουργκ – Ουλμ. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με 2-1 στη σειρά και όπως είχε προβλεφθεί από το ξεκίνημα των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, τα παιχνίδια θα έχουν αρκετά διαφορετική εικόνα, ανάλογα με την έδρα στην οποία διεξάγονται. Στα δύο ματς στο Ουλμ, ο ρυθμός ήταν αρκετά γρήγορος, ενώ στον αγώνα που έγινε στην έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ αργός και για να φτάσει το ματς στους 158 πόντους (76-82), χρειάστηκαν 22 πόντοι στα 2.5 τελευταία λεπτά. Οι σημερινοί γηπεδούχοι, στην έδρα τους κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν πετυχαίνουν 76.1 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ δέχονται 71.8 και η καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το Under 160.5 σε απόδοση 1.90 σε Stoiximan.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου. Η Άλμπα έχει βάλει δύσκολα στην Μπάγερν και μετά το 83-76 του Βερολίνου, που ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, διεκδίκησε τη νίκη στο Μόναχο, για τον 3ο αγώνα, αλλά Οι Βαυαροί τελικά κέρδισαν με 80-73 και προηγούνται με 2-1. Ό,τι καλό έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής οι Βερολινέζοι στη συγκεκριμένη σειρά, το έχουν πετύχει μέσω της άμυνάς τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη νίκη τους με 83-76, περιόρισαν την Μπάγερν στους 26 πόντους στο β ημίχρονο, ενώ στο τελευταίο μεταξύ τους ματς κατόρθωσαν να την περιορίσουν μέχρι το 36′, πριν δεχθούν σερί και ηττηθούν. Με δεδομένο ότι όλη την χρονιά η Μπάγερν εντός έδρας ανέβαζε τους επιθετικούς ρυθμούς της και εκτός τους έριχνε, με 90.5 πόντους εντός έναντι των 82 πόντων εκτός στην Μπουντεσλίγκα και 85.3 πόντους εντός έναντι των 77 πόντων εκτός στο Eurocup, προκύπτει η επιλογή του Under 156.5 σε απόδοση 1.87.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι Ντιναμό Σάσαρι – Τρέντο. Η Τρέντο κέρδισε τα δύο παιχνίδια στην έδρα της, 65-55 και 74-68, και πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα της Σάσαρι. Και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για τα πλέι οφ κυριάρχησε ο αργός ρυθμός, ενώ χαρακτηριστική ήταν η αστοχία αμφότερων των ομάδων. Δεν είναι τυχαίο ότι Σάσαρι και Τρέντο διαθέτουν τις κορυφαίες άμυνες του ιταλικού πρωταθλήματος, με 73.3 και 73.8 πόντους παθητικό για Τρέντο και Σάσσαρι, αντίστοιχα, στην κανονική περίοδο. Στα 4 μεταξύ τους παιχνίδια φέτος, εμφανίστηκαν 4 χαμηλά σκορ, 65-55 και 74-68 για την Τρέντο στα πλέι οφ, 69-66 και 57-66 για τη Σάσσαρι στην κανονική περίοδο. Δεν αλλάζει το μοτίβο, θα πάμε με το Under 147 που προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku