Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα της Νταρουσάφακα με τον Ερυθρό Αστέρα, από τον οποίο θα προκύψει η όγδοη ομάδα των πλέι οφ, ενώ στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Μόσχα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ, η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενεί την Ούνιξ Καζάν, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Εφές Αναντολού. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Προσεκτικά Νταρουσάφακα και Αστέρας

Ξεκινάμε με τον αγώνα Νταρουσάφακα – Ερυθρός Αστέρας που είναι και ο κρισιμότερος της ημέρας. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 15-14 και υποδέχεται τους Σέρβους που είναι 8οι με ρεκόρ 16-13. Η νίκη αρκεί στην Νταρουσάφακα για να πάρει το “εισιτήριο” για τα πλέι οφ, καθώς είχε κερδίσει στο Βελιγράδι με 70-73, ενώ, φυσικά, μόνο νίκη χρειάζεται και ο Αστέρας. Αναμένεται μεγάλη “μάχη” στην Κωνσταντινούπολη, με την αναμέτρηση να έχει χαρακτήρα “τελικού”. Οι γηπεδούχοι έχουν πιο έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ, οι φιλοξενούμενοι, όμως, έχουν παρουσιαστεί περισσότερο στιβαροί ως σύνολο, διαθέτοντας, παράλληλα, την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης. Περιμένουμε, επομένως, ο Αστέρας να στηριχθεί και σήμερα στην άμυνά του και όπως συμβαίνει σε παρόμοια, πολύ κρίσιμα ματς, αντί να επιλεχθεί το Under 144.5, το οποίο είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί σε αγώνα του Αστέρα, θα προτιμήσουμε το Under 72.5 του 1ου ημιχρόνου. Και αυτό διότι υπάρχει ο κίνδυνος στην επανάληψη να ενταθούν οι προσπάθειες των δύο ομάδων, ειδικά αν κάποια προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της παράτασης. Αναμένεται, λοιπόν, να μπουν οι ομάδες προσεκτικά και με απόλυτη αφοσίωση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Η επιλογή είναι το Under 72.5 πόντοι στο α’ ημίχρονο.

Μεγάλο σκορ στη Μαδρίτη

Η δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα προκύπτει από τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές Αναντολού. Οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει εξασφαλίσει την 1η θέση και την Εφές να γνωρίζει από εχθές ότι στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενισχύει σημαντικά το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί ένα υψηλό σκορ στο παιχνίδι. Άλλωστε, καμία από τις δύο αντιπάλους δεν αναμένεται να τα δώσει όλα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς ακολουθούν για αμφότερες σημαντικοί αγώνες στα πρωταθλήματά τους. Πιο συγκεκριμένα, η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια σε λιγότερο από 48 ώρες, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την τετράδα της ACB, ενώ η Εφές θα παίξει στη Σμύρνη την Δευτέρα με την Πινάρ Καρσίγιακα και θα προσπαθήσει να «ρεφάρει» την ήττα από την Γκαζιαντεπσπορ ώστε να διεκδικήσει την κορυφή της κανονικής περιόδου. Όλες οι συνθήκες ευνοούν και ωθούν στην επιλογή του Over 167.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku