Τετάρτη (24/05) σήμερα και στο κουπόνι μπάσκετ οι επιλογές είναι περιορισμένες. Συνεχίζεται κανονικά η πρώτη φάση των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ στη μάχη για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Ισπανίας, ρίχνεται και η Ρεάλ Μαδρίτης. Πάμε να δούμε τι έχει επιλέξει το Betarades.gr από τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι το οποίο θα μας απασχολήσει κατά κύριο λόγο στοιχηματικά, αυτό ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και την Τόφας Μπούρσα. Η πρώτη ομάδα της Τουρκίας που κατακτάει την Euroleague είναι η Φενερμπαχτσέ, καθώς στον τελικό του Final-4 επικράτησε του Ολυμπιακού με 80-64. Ασταμάτητο το σύνολο του Ομπράντοβιτς, που τερμάτισε και στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας στην Τουρκία, με ρεκόρ 28-2. Η μια από τις δυο ήττες της ήταν αυτή στην Προύσα, κόντρα στην Τόφας (81-72). Στην 8η θέση της κανονικής περιόδου ολοκλήρωσε η Τόφας, μετά και τη νίκη που πέτυχε την τελευταία αγωνιστική επί της Πινάρ (80-86). Πιο χαλαρή πλέον η Φενέρ, ο Ομπραντόβιτς θα αποσυμπιέσει την ομάδα του, ώστε να είναι πιο “φρέσκια” στις σειρές Best-of-Five που έπονται. Άλλωστε από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και έπειτα, η Φενέρ λειτούργησε στα “κόκκινα” προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη στο Final-4, όπως και έγινε τελικά. Η χαλάρωση της Φενέρ θα δώσει την ευκαιρία στην Τόφας να μη συντριβεί και να πραγματοποιήσει, γενικότερα, μία αξιοπρεπή παρουσία στα πλέι οφ, σήμερα και την Παρασκευή στην έδρα της όπου θα γίνει πιθανώς το 2-0 της Φενέρ. Με ρίσκο αλλά με λογική η επιλογή είναι η Τόφας +15.5 σε απόδοση 1.83.

Αμφίρροπο το Νταρουσάφακα – Μπάνβιτ

Συνεχίζουμε με την έτερη αναμέτρηση για πλέι οφ της Τουρκίας, με την Νταρουσάφακα να φιλοξενεί την Μπάνβιτ. Στην 4η θέση τερμάτισε στην κανονική διάρκεια η Νταρουσάφακα, η οποία μπορεί να επικράτησε της Μπαλικεσίρ (95-72) την τελευταία αγωνιστική, όμως η Μπεσίκτας κέρδισε την Εφές, με αποτέλεσμα η Νταρουσάφακα να χάσει όποιες ελπίδες είχε για την 3η θέση. Από την πλευρά της, η Μπάνβιτ τερμάτισε στην 5η θέση με 21-9, κάνοντας 4 νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την ομάδα του Μπλατ να φτάνει μέχρι τα πλέι οφ της Euroleague και με την κυπελλούχο Τουρκίας Μπάνβιτ να κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι και το τελικό του Champions League. Στις δυο νίκες κρίνεται η πρόκριση, με την Νταρουσάφακα να είναι το φαβορί και την Μπάνβιτ να είναι έτοιμη για την ζημιά. Κρίσιμο το σημερινό πρώτο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να είναι ικανοί να σπάσουν την έδρα.

Αναμονή για το live!

Ολοκληρώνουμε με την Ισπανία και τον 1ο αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ανδόρας για την προημιτελική φάση των πλέι οφ της ACB. Το συγκεκριμένο ζευγάρι καθυστέρησε να ξεκινήσει, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα, εξαιτίας της συμμετοχής της Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague. Εκεί η ομάδα του Πάμπλο Λάσο δεν κατάφερε κάτι, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση. Στην Ισπανία, βέβαια, η Ρεάλ είναι το φαβορί για τον τίτλο, διαθέτοντας το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος, ενώ είναι δεδομένο πως η Ανδόρα είναι η ευκολότερη θεωρητικά αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει διασταυρωθεί. Πάντως, στα 3 μεταξύ τους παιχνίδια που έχουν γίνει στην τρέχουσα σεζόν, η Ανδόρα έχει διεκδικήσει στα ίσια 3 νίκες (96-92, 99-93, 86-88). Δεν θα ασχοληθούμε σοβαρά με το αποψινό ματς, θα δούμε στο Live πως θα είναι η Ρεάλ και ενδέχεται να παρουσιαστεί μια καλή επιλογή ενός Over.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku