Ένα ακόμη πολύ ελκυστικό κουπόνι έχουμε στα χέρια μας το Σάββατο (27/05). Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται στη φάση των πλέι οφ, όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και πέρα από το αγωνιστικό ενδιαφέρον, προκύπτουν σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο αγώνες σήμερα, πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ που προκύπτουν.

“Μιλάνε” οι άμυνες

Ξεκινάμε από την Ισπανία και την αναμέτρηση Βαλένθια – Μπαρτσελόνα. Σε απόλυτη ισορροπία βρίσκεται η σειρά, στο 1-1, και σήμερα θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ. Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί φέτος οι δύο ομάδες και στα παιχνίδια τους παρουσιάζεται ένα “μοτίβο”. Στη Βαρκελώνη, καταγράφονται υψηλές επιθετικές επιδόσεις και οι “μπλαουγκράνα” έχουν κερδίσει τη σημερινή τους αντίπαλο με 94-82 και 91-79, ενώ στα ματς στη Βαλένθια τα σκορ ήταν χαμηλότερα (83-61 για τα πλέι-οφ και 76-59 για τον β’ γύρο της ACB), κάτι το οποίο ίσχυσε και στο Final-8 του Κυπέλλου, όπου η Βαλένθια επιβλήθηκε 67-76. Τα παραπάνω δεδομένα, αλλά και η μεγάλη κρισιμότητα του σημερινού αγώνα θα “ωθήσει” τις δύο ομάδες σε πιο σκληρό παιχνίδι και αναμένεται να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στα αμυντικά τους καθήκοντα. Θα επιλέξουμε, επομένως, το Under 148.5 σε απόδοση 1.88.

Το “παλεύει” η Γαλατασαράι

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Εφές Αναντολού – Γαλατασαράι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Τουρκίας. Την πρώτη της νίκη επί της Εφές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πανηγύρισε την προηγούμενη Πέμπτη η Γαλατά. Επικράτησε με σχετική άνεση 73-63 και ταυτόχρονα ισοφάρισε σε 1-1. Η σειρά επιστρέφει στην έδρα της Εφές, η οποία μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό στην Euroleague δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Η Γαλατασαράι έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη και αξίζει το ρίσκο να την επιλέξουμε με το χάντικαπ των +6.5 πόντων, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku