Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τετάρτης (10/05), με δράση στα πρωταθλήματα αρκετών ευρωπαϊκών χωρών. Ξεκινά σήμερα η ημιτελική φάση των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League με τον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης, ο οποίος θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Από εκεί και πέρα, έχουμε ξεχωρίσει τρία ακόμη παιχνίδια, ένα από την Τουρκία και δύο από την Ισπανία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

“Πρόβα” Final 4 ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε με τον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι το απόλυτο φαβορί και σήμερα αναμένεται να κάνουν εύκολα το 1-0. Επικράτησαν, άλλωστε, και στα δύο ματς της κανονικής περιόδου απέναντι στους “κίτρινους”, 63-70 στο Αλεξάνδρειο και 69-55 στο ΣΕΦ, οπότε χαμηλά σκορ αναμένουμε και στα παιχνίδια των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία από τις πιο “σκληρές” άμυνες σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εν όψει του Final 4 της Euroleague θα δουλέψει πάνω σε αυτόν τον τομέα, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην Κωνσταντινούπολη. Προφανής επιλογή το Under 144.5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Με το κίνητρο της Εφές

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Τουρκίας και τον αγώνα Εφές Αναντολού – Φενέρμπαχτσε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση, έχουν, όμως, δύο ματς λιγότερα από την Μπεσίκτας, ενώ η ομάδα του Ομπράντοβιτς  θα τερματίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην 1η θέση της κανονικής διάρκειας. Έχει δύο ήττες λιγότερες από την Εφές και ακόμη και αν ηττηθεί απόψε, την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την ουραγό ΤΕΝΤ. Το σημερινό είναι το δυσκολότερο ματς που έχει να δώσει το συγκρότημα του Περάσοβιτς μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το κίνητρό του είναι μεγαλύτερο από της Φενέρ, καθώς έχει ως στόχο τη 2η θέση. Βρίσκουμε την Εφές σε απόδοση outsider πάνω από το 2.00, η επιλογή είναι η νίκη της Εφές, σε απόδοση 2.15.

Μεγάλο σκορ στο Φουενλαμπράδα – Ομπραντόιρο

Επόμενη στάση η Ισπανία και ο αγώνας Φουενλαμπράδα – Ομπραντόιρο. Αμφότερες οι ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά, καθώς κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ ποτέ, ουσιαστικά, δε διεκδίκησαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Το γεγονός ότι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, ευνοεί την εμφάνιση ενός μεγάλου σκορ, ενδεχόμενο το οποίο ενισχύεται από τη γηπεδούχο Φουενλαμπράδα, η οποία εντός έδρας σημειώνει 82 πόντους κατά μέσο όρο και δέχεται 81.5. Επιπλέον, η Ομπραντόιρο το τελευταίο διάστημα έχει βελτιώσει τις επιθετικές της επιδόσεις, σημειώνοντας 88 πόντους με την Μπέτις, 74 στην πολύ δυνατή άμυνα της Βαλένθια, 78 στην ήττα 78-85 από τη Μούρθια και 90 στη νίκη 85-90 επί της Μπιλμπάο. Καλή επιλογή το Over 159.5 σε απόδοση 1.91.

“Καίγεται” η Μπέτις

Από την ACB προκύπτει μία ακόμη πρόταση, από την αναμέτρηση Μπέτις – Ανδόρα. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, οι ελπίδες της Μπέτις να αποφύγει την προτελευταία θέση και τον ενδεχόμενο υποβιβασμό έχουν μειωθεί, καθώς απέχει μία νίκη από τη Σαραγόσα, από την οποία υστερεί στην ισοβαθμία. Θα παίξει, σήμερα, λοιπόν, το τελευταίο της, ίσως, “χαρτί”, και θα επιδιώξει να επικρατήσει της Ανδόρα, η οποία όσο δυνατή είναι στην έδρα της, με ρεκόρ 14-1, τόσο αδύναμη είναι εκτός (2-13). Θα εμπιστευθούμε την γηπεδούχο με το κίνητρο που προσφέρεται σε αποδόσεις outsider, οπότε η επιλογή είναι η Μπέτις +3.5 σε απόδοση 1.93.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku