Τα παιχνίδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι το Ουλμ – Λούντβιγκσμπουργκ για την προημιτελική φάση των γερμανικών πλέι οφ και το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για την ημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει κατά κύριο λόγο ο πρώτος αγώνας. Πάμε να δούμε τι έχει επιλέξει το Betarades.gr από τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ξεκίνημα από τη Γερμανία και την αναμέτρηση Ουλμ – Λούντβιγκσμπουργκ. Η Λούντβιγκσμπουργκ μετά τη νίκη που πέτυχε την Τρίτη ισοφάρισε σε 2-2 και οδήγησε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, εκεί που θα κριθεί ποια απ’ τις δύο θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Η άμυνα της Λούντβιγκσμπουργκ ενισχύεται όταν παίζει εντός έδρας δεχόμενη 71.8 πόντους ανά αγώνα της κανονικής περιόδου ενώ εκτός έδρας δεχόταν 81 πόντους κατά μέσο όρο. Το «μοτίβο» έχει ακολουθηθεί σε όλα τα ματς του ζεύγους φέτος, 97-80, 83-83, 87-76 στα παιχνίδια με γηπεδούχο την Ουλμ, 72-67, 79-61, 76-82, 84-76 στα παιχνίδια με γηπεδούχο τη Λούντβιγκσμπουρκ. Επομένως, η επιλογή που προκύπτει είναι Over 156.5 που προσφέρεται σε απόδοση 1.90 και θα ενισχυθεί διότι η Ουλμ θα παρουσιαστεί αποφασισμένη για το 3-2 και την πρόκριση.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League. Η «ένωση» με πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης μπροστά στο σκορ, αλλά μ’ ένα ξέσπασμα η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει μπροστά, για να κριθεί η νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Φαβορί για τη νίκη σήμερα είναι αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν αποδίδουν καλό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα και κόντρα σε μια ΑΕΚ που έβγαλε μπόλικο πάθος στο δεύτερο παιχνίδι και θα παλέψει μ’ όλες της τις δυνάμεις για κάνει το «μπρέικ» θα έχουν δύσκολο έργο. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι αδικούνται από το χάντικαπ και το ΑΕΚ +11.5 αποτελεί μια ορθή επιλογή.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε τοκορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε ταπρογνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.