Τετάρτη (07/06) σήμερα και η αγωνιστική δράση στα πλέι οφ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Στο σημερινό κουπόνι μπάσκετ δεσπόζουν αγώνες από το γερμανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα, ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε με έναν από αυτούς και συγκεκριμένα με το παιχνίδι Όλντενμπουργκ – Μπάμπεργκ.

Συνεχίζει αμυντικά η Μπάμπεργκ

Όλντενμπουργκ και Μπάμπεργκ κοντράρονται απόψε στο 2ο παιχνίδι της σειράς των τελικών της BBL. Η Μπάμπεργκ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο 1ο παιχνίδι, έκανε το 1-0 κερδίζοντας με 96-60 και στη σημερινή αναμέτρηση έχει την ευκαιρία να βάλει γερές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου. Η αμυντική της συμπεριφορά ήταν και πάλι εξαιρετική, επέτρεψε στην αντίπαλό της να σκοράρει μόλις 60 πόντους και στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να πορευθεί και πάλι με τη μαχητικότητά της στα μετόπισθεν.

Η Όλντενμπουργκ από την πλευρά της επιστρέφει στο “σπίτι” της με σκοπό να κάνει ακόμη μια έκπληξη, καθώς είναι πολύ πιο αδύναμη ομάδα τόσο από την Μπάμπεργκ, όσο και από την Ουλμ, την οποία απέκλεισε στους ημιτελικούς. Αν θέλει να έχει τύχη στο σημερινό παιχνίδι οφείλει να δείξει καλύτερο πρόσωπο και στις δυο πλευρές του παρκέ, καθώς στο 1ο παιχνίδι έχασε τον έλεγχο από νωρίς, χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει σε κανένα σημείο.

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε, η Μπάμπεργκ έπαιξε τρομερή άμυνα για να «καθαρίσει» νωρίς και απλά μετά επέτρεψε στην Όλντενμπουργκ να ανεβάσει την επιθετική της επίδοση με 38 πόντους στο β’ ημίχρονο. Σήμερα, στην έδρα της Όλντενμπουργκ, θα χρειαστεί να παίξει παρόμοια άμυνα σε μεγαλύτερο διάστημα για να μην κινδυνεύσει με ισοφάριση και επιπλέον η Όλντενμπουργκ θα ισχυροποιήσει την δική της αμυντική παρουσία για να διορθώσει τα «σφάλματα» που έγιναν την περασμένη Κυριακή καταλήγοντας να δεχθεί 96 πόντους. Άλλωστε ό,τι καλό κατάφερε η Όλντενμπουργκ στα παιχνίδια με την Ουλμ, το κατάφερε με ακραία αμυντική προσπάθεια, δηλαδή τα δύο «διπλά» που της χάρισαν την πρόκριση, 61-68 στον 3ο ημιτελικό και 75-78 στον 5ο ημιτελικό. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Under 154 πόντους, που φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της ημέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μέσω του livescore μας.

Dooku