Αν δεν πρόλαβες ωστόσο το εισιτήριο σου κα θέλεις να ζήσες την εμπειρία κάνοντας login στο wazamba στη σελίδα https://wazamba-login.gr. Οι ημιτελικές αναμετρήσεις είναιπρογραμματισμένες για την Παρασκευή, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας της τρίτης θέσης και θα ακολουθήσει ο αγώνας του πρωταθλήματος τρεις ώρες αργότερα.

 

Ποιος θα μπορούσε να είναι όμως ο παίκτης MVP;

 

Ο Σάσα Βεζένκοφ, πρωταθλητής της περασμένης σεζόν, απουσιάζει από την τρέχουσα διοργάνωση. Με την πάροδο των ετών, η TΑΕ έχει αναδείξει 17 διαφορετικούς MVP, με τον Άντονι Πάρκερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει κατακτήσει το βραβείο δύο φορές από την ίδρυσή της το 2006.

 

Ως εκ τούτου, είναι δίκαιο να το θεωρήσουμε ως μία από τις πιο δύσκολες διακρίσεις για πρόβλεψη στο χώρο του αθλητισμού. Ακολουθοι 3 πιθανοί διεκδικητς του MVP για την επερχόμενη σεζόν.

 

Γουόλτερ Τράβαρες, Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τράβαρες είναι τρεις φορές κάτοχος του βραβείου του καλύτερου αμυντικού της ευρωλίγκας. Η διάκρισή του ως MVP του φάιναλ φορ της προηγούμενης σεζόν εδραιώνει ακόμη περισσότερο την ηγετική του φυσιογνωμία στην ομάδα πρωταθλήματος, κερδίζοντας δικαίως την πρώτη θέση σε αυτό το ρόστερ.

Μάικ Τζέιμς, AS Μόνακο

Τρεις φορές μέλος των ομάδων All-EuroLeague και τέσσερις φορές MVP του μήνα, ο Τζέιμς είναι μόνιμος διεκδικητής του τίτλου του MVP. Η συνεχής παρουσία του κοντά στην κορυφή αυτού του βραβείου, σε συνδυασμό με την ηγεσία μιας εξαιρετικά ικανής ομάδας, εγείρει το ερώτημα: Θα μπορούσε το 2024 να σηματοδοτήσει τελικά τη θριαμβευτική χρονιά του;

Νίκολα Μίροτιτς, EA7 Emporio Armani Μιλάνο

Ως ο μοναδικός προηγούμενος MVP μεταξύ των υποψηφίων, ο Μίροτιτς εισέρχεται σε ένα νέο περιβάλλον υπό την καθοδήγηση του αξιόλογου προπονητή Μεσσίνα, ο οποίος έχει βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων του.

 

Γνωστός για την εξαιρετική του ευστοχία σε σουτ από κάθε γωνιά του γηπέδου, το πολύπλευρο σύνολο ικανοτήτων του Μίροτιτς τον τοποθετεί ως ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τη Μίλαν, ικανό να συνεισφέρει σε διάφορες λειτουργίες.

 

Wade Baldwin, Μακάμπι τελ Αβίβ

Επιλεγμένος στη δεύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας και ανακηρυγμένος MVP της Ευρωλίγκας για τον Μάρτιο, η πορεία του Baldwin την περασμένη σεζόν έδειξε αξιοσημείωτη αποφασιστικότητα, ανεβάζοντας τόσο τη δική του απόδοση όσο και των συμπαικτών του. Η ικανότητά του να αναβαθμίζει και να ενισχύει τη συλλογικότητα τον καθιστά έμπιστη φιγούρα για τη Μακάμπι, καλλιεργώντας τις προσδοκίες για μια θριαμβευτική επιστροφή στο F4.

Willy Hernangomez, Μπαρτσελόνα

Ο Hernangomez έρχεται στην Μπάρτσα έτοιμος να αναλάβει κεντρικό ρόλο, διαθέτοντας εντυπωσιακές ικανότητες στο σκοράρισμα και στην ανασταλτική ικανότητα. Οι γρήγοροι post ελιγμοί του και οι εξαιρετικές δεξιότητες των χεριών του σηματοδοτούν την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ στο αποκορύφωμα της καριέρας του, που υπογραμμίζεται περαιτέρω από την αναγνώρισή του ως MVP του Ευρομπάσκετ 2022.

Τώρα λοιπόν ξέρετε ποιοι δημοφιλείς παίκτες το διεκδηκούν, και είστ έτοιμοι να παρακολουθήσετε και να ζήσετε την εμπειρία του wazamba μέσα από τα στοιχήματα της Ευρωλίγκας.