Σε Αθήνα και Μόσχα στρέφονται σήμερα τα βλέμματα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ να φιλοξενεί την Μπασκόνια. Ξεκινάμε τα προγνωστικά μπάσκετ με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Την Τρίτη οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών που υπήρχαν, “βραχυκύκλωσαν” στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 58-71 και να απολέσουν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν κατακτήσει με κόπο κατά τη διάρκεια της regular season. Μέχρι το 22ο λεπτό της συνάντησης, όλα πήγαιναν καλά για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η άμυνα των Τούρκων εγκλώβισε το “τριφύλλι”, το οποίο δε βρήκε λύσεις και η έδρα “έσπασε” στο πρώτο μόλις παιχνίδι.

Μέχρι την “κατάρρευση” της 3ης και της 4ης περιόδου, ο Παναθηναϊκός κρατιόταν στο προβάδισμα χάρη στα δύσκολα σουτ των Τζέιμς και Ρίβερς. Όταν αυτά δεν μπήκαν, “κόλλησε” επιθετικά και ο Πασκουάλ δεν είχε τις “απαντήσεις” από τον πάγκο. Από την άλλη πλευρά, η Φενέρμπαχτσε έπαιξε μεν εξαιρετική άμυνα, αλλά τα 13/22 τρίποντα έκαναν τη διαφορά, ιδιαίτερα τα… αναπάντεχα 4/6 του Κάλινιτς.

Σήμερα, ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιδράσει και να φέρει τη σειρά στα ίσια, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας θα δει το στόχο του Final 4 να απομακρύνεται και θα κινδυνεύει με “σκούπισμα”, καθώς έπειτα από την αποψινή αναμέτρηση η σειρά μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη. Περιμένουμε καλύτερο τον Παναθηναϊκό σήμερα, θα έχει και πάλι την ώθηση του κόσμου του και μπορεί να φέρει τη σειρά στο 1-1. Λόγω “ανάγκης” και έδρας θα πάμε με το -4.5 του Παναθηναϊκού.

Μεγάλο σκορ στη Μόσχα

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Σάσκι Μπασκόνια, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μετά τη νίκη της με 98-90 την Τρίτη, θέλει σήμερα να κάνει το 2-0 και να ταξιδέψει στη συνέχεια στην Ισπανία προκειμένου να “σφραγίσει” την παρουσία της στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Σήμερα, όπως και στο πρώτο ματς, οι Μοσχοβίτες θα σκοράρουν και πάλι με κάθε πιθανό τρόπο, λογικά θα εκτελέσουν πολλές βολές ξανά (27/31 προχθές) και η Μπασκόνια θα βρει τις ευκαιρίες της. Όπως ήταν λογικό, το 165.5 που άνοιξε η αγορά προχθές σήμερα είναι στο 169.5, όμως το χάντικαπ παραμένει σε διψήφια νούμερα υποτιμώντας κάπως την φιλοξενούμενη. Over η επιλογή, ακόμη και στο μεγάλο 169.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku