Ο Μάικλ Τζόρνταν έβγαλε ανυπολόγιστα χρήματα από το μπάσκετ και δικαίως, αφού μιλάμε για τον υπέρτατο μπασκετμπολίστα και για την πλειονότητα των καλύτερο όλων των εποχών στο άθλημα.

Η έπαυλη του στο Σικάγο διαθέτει τα πάντα, αλλά παραμένει σε επίπεδο πώλησης εδώ και 10 χρόνια, αφού δεν βρίσκεται αγοραστής, λόγω του τεράστιου ποσού. Ο MJ είχε θέση ως τιμή πωλητηρίου τα 29 εκατομμύρια δολάρια, έριξε το ποσό στα 14, αλλά και πάλι δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν βρέθηκε λύση.

Από τη μία, οι φήμες λένε ότι είναι το χαρακτηριστικό οίκημα στο Σικάγο, που θυμίζει πάντοτε τον «θρύλο» της ομάδας και πρέπει να μείνει ως έχει, για να φέρει τη σφραγίδα του και να μην υποστεί αλλοιώσεις, ενώ από την άλλη είναι μακριά από τις περιοχές, που ο φερόμενος ως αγοραστής μπορεί να εκμεταλλευτεί και ενδέχεται αυτό το στοιχείο να αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για την αγοραπωλησία.

Η έκταση της έπαυλης του Τζόρνταν φτάνει κοντά στα 7 στρέμματα. Διαθέτει πισίνα με «νησάκι», 9 υπνοδωμάτια, 19 μπάνια, κελάρι για κρασιά, βιβλιοθήκη, ξεχωριστό σπίτι για καλεσμένους, τραπέζια για πόκερ, γήπεδο τένις, γήπεδο μπάσκετ και γυμναστήριο.

Οι φόροι φυσικά «πληγώνουν» τον σούπερ σταρ των Μπουλς και του μπάσκετ, αφού ανέρχονται στα 100.000 δολάρια ανά έτος, αλλά η «κατάρα» καλά κρατεί και οι μεσίτες προσπαθούν εδώ και 10 χρόνια, αλλά αγοραστής δεν βρίσκεται.