Στους Boston Celtics θα βρεθεί για τις επόμενες 10 ημέρες ο αδερφός του Al-Wajid Aminu του Λαυρίου, ο Al-Wajid Aminu, ο οποίος υπέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής (24/12) με τον οργανισμό της Βοστόνης.

Ουσιαστικά, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους San Antonio Spurs αλλά δεν υπολογίστηκε ποτέ σημαντικά από τον Gregg Popovich σε ένα τόσο νεανικό περιβάλλον, με την επέλαση του κορονοϊού στους Κέλτες να οδηγεί και στην ενίσχυση της frontline τους με τον έμπειρο «ψηλό».

Συνολικά, έχει εμφανιστεί σε 711 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Clippers, Pelicans, Mavericks, Blazers, Magic και Bulls (δεν αγωνίστηκε ποτέ με τους Spurs) και μετράει 7.5 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά βραδιά -όντας ένας από τους κορυφαίους Αφρικανούς παίκτες της δεκαετίας αλλά και μέλος της Εθνικής Νιγηρίας που απέκλεισε την Ελλάδα στο Προολυμπιακού Τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Τέλος, η ομάδα του Ime Udoka, που αντικρίζει 8 παίκτες του να βρίσκονται στο πρωτόκολλο της λίγκας για την πανδημία, υπέγραψε και τον Norvel Pelle μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου -με τους 2 αθλητές να αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους αύριο (25/12) κόντρα στους Milwaukee Bucks.