Λίγες στιγμές μετά την ήττα από τη Λάρισα στη Θεσσαλία στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της αρμάδας της Θεσσαλονίκης, ο Άρης Λυκογιάννης, μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου και ανέφερε τις πρώτες του εντυπώσεις για τον αγώνα και την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

«Νομίζω ότι είναι αναμενόμενη η εικόνα. Ουσιαστικά είδαμε αυτά που περιμέναμε αυτή την περίοδο.
Παίξαμε ένα φιλικό μετά από μία περίοδο τριών εβδομάδων μόνο με προπονήσεις και για πρώτο φιλικό και σε αυτή την χρονική περίοδο το πιο ενδεδειγμένο θα ήταν να είχαμε κάνει 1-2 παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, ώστε να έχουμε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Σε αυτό το πρώτο φιλικό με ομάδα Α1, είχαμε καλές και κακές στιγμές, με καλά διαστήματα, αλλά και πολλά νεκρά διαστήματα.

Είδαμε πράγματα που πρέπει να τα καλλιεργήσουμε γιατί τα εκτελέσαμε σχετικά καλά. Είδαμε όμως και πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε για να είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που ζητάμε και θέλουμε.

Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ τους αυτοματισμούς μας, την έκρηξή μας, την επιθυμία μας και γενικότερα να βρούμε μεγαλύτερη ταχύτητα».