Το ξεκίνημα στη σεζόν 2021-22 δεν ήταν το ευκταίο για τον Τρίτωνα. Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου δυνάμωσε πολύ το καλοκαίρι, άλλαξε όμως πολλά πρόσωπα και εμφανίστηκε ανέτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, μένοντας εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδας μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από το Μαρούσι.

Ο Μιχάλης Μιχελάκος και ο Απόλλωνας Τσόχλας μίλησαν στη σελίδα της ομάδας στο Facebook για την πρώτη εικόνα του Τρίτωνα…

«Εμφανιστήκαμε τελείως απροετοίμαστοι. Δεν ήμασταν στη διαδικασία στην οποία θα θέλαμε σχετικά με αυτό το παιχνίδι. Άλλαξε και ο προγραμματισμός της προετοιμασίας, αφού ήταν να γίνει 19 Σεπτέμβρη και έγινε στις 4, οπότε και η ομάδα μαζεύτηκε αργά. Είμαστε μία καινούργια τελείως ομάδα, αυτό όμως δε δικαιολογεί την εικόνα μας στο γήπεδο. Φανήκαμε αρκετά κουρασμένοι. Φυσικά παίζαμε και με μία πολύ καλή ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Μιχελάκος.

«Κάναμε μία αρκετά καλή επιλογή παικτών, τώρα στην ουσία αρχίζει η προετοιμασία μας, τώρα θα μαζευτούμε όλοι μαζί για να δουλέψουμε. Χάθηκε ο στόχος του Κυπέλλου, παρ’ όλα αυτά στόχος για εμάς είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι όπως πρέπει σε ένα μήνα», συμπλήρωσε ο προπονητής του Τρίτωνα.

ΤΣΟΧΛΑΣ: «ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ»

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Τρίτωνα πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (4/9) ο Απόλλωνας Τσόχλας, δίχως όμως να μπορέσει να οδηγήσει τη νέα ομάδα του στη νίκη-πρόκριση. «Δεν ανταποκριθήκαμε, είμαστε νέα ομάδα, πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρουσιαστήκαμε καλοί, ούτε στα κομμάτια που έχουμε δουλέψει, ούτε πνευματικά και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει. Πρέπει να είναι ένα μάθημα αυτό το ματς. Οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες φέτος, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο», είπε μετά το ματς ο πολύπειρος γκαρντ.

Δείτε τα videos με τις δηλώσεις από το ματς με το Μαρούσι: