Δείτε τις δηλώσεις του Nemanja Nedovic:

«Ο τραυματισμός συνέβη πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ήταν μεγάλη στεναχώρια για εμένα.Πραγματικά περίμενα με ανυπομονησία το ντέρμπι αυτό. Γνωρίζεις καλά κι εσύ καθώς έχεις αγωνιστεί σε πολλά ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ήταν μία μικρή απογοήτευση να μην παίξω στον αγώνα αλλά η θεραπεία πάει καλά. Ελπίζω ότι θα είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα μου σε μερικά παιχνίδια από τώρα».

Για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό δήλωσε:

«Από την αρχή τα συναισθήματά μου όταν υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό ήταν όμορφα. Ένιωσα κάποια σύνδεση με την ομάδα. Αργότερα μίλησα με τον προπονητή, το front office και τα συναισθήματα έγιναν ακόμη πιο δυνατά. Άκουσα τον εαυτό μου και το ένστικτό μου και πήρε την απόφαση και νιώθω καλά. Θεωρώ ήταν η σωστή απόφαση ώστε να αποδείξω και στον εαυτό μου ξανά ότι ανήκω στο επίπεδο που βρισκόμουν πριν δύο με τρία χρόνια. Προσπαθώ να τελειώσω την φετινή σεζόν με σωστό τρόπο».

Για την ιστορία του “τριφυλλιού” είπε: 

«Κάθε μέρα περπατάω στο γυμναστήριο για να γυμναστώ και βλέπω όλους αυτούς τους επαίνους πάνω στην οροφή του γηπέδου και συνειδητοποιώ πόσο μεγάλος σύλλογος είναι αν και φέτος βρισκόμαστε σε χρονιά αναγέννησης και ξεκινάμε κάτι καινούργιο, όμως ακόμη νιώθεις το μέγεθος αυτής της ομάδας και την τρελή υποστήριξη. Γνωρίζεις κι εσύ πόσο παθιασμένοι είναι οι Έλληνες φίλαθλοι με το μπάσκετ. Περπατάς απλώς έξω και άνθρωποι θα σε σταματήσουν και θα σου δείξουν πόσο σε εκτιμούν και είναι άκρως τιμητικό και σίγουρα είναι ένα είδος πίεσης. Αλλά θεωρώ ότι χρειάζεσαι την θετική πίεση ώστε να αντιμετωπίσεις ομάδες υψηλού επιπέδου όπως είναι φέτος στην Εuroleague».

Όσον αφορά την φετινή πορεία του συλλόγου τόνισε: 

«Θέλαμε περίπου 2-3 μήνες για να βρεθούμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση τώρα. Αλλάξαμε τον προπονητή και πάντα αυτό αποτελεί πρόκληση για μια ομάδα, όσον αφορά την προσαρμογή. Για τον Παπαγιάννη, είναι πάντα ωραίο να παίζεις με έναν τέτοιο ψηλό. Αν έρθουν δύο αντίπαλοι πάνω μου, το μόνο που έχω να κάνω είναι να πετάξω κάπου τη μπάλα και απλά θα την πιάσει και θα την καρφώσει».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ λέγοντας:

«Η στήριξη που έχει συνήθως ο Παναθηναϊκός στην έδρα του, λείπει φέτος. Ουσιαστικά είμαστε μείον ένας παίκτης! Ο κόσμος βοηθάει πολύ αυτήν την ομάδα, αλλά είναι μια κατάσταση που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι. Ελπίζω αν όχι μέσα στους επόμενους δύο μήνες, την επόμενη σεζόν να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Turkish Airlines Euroleague: