Το Μεσολόγγι «αποχαιρέτησε» τον Devonte Green. Η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα μείνει για πολύ μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Ο Green είχε μπει στο νοσοκομείο προ καιρού και το πρόβλημα που είχε φαίνεται να ήταν πολύ σοβαρό.

Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας, Ντίνος Καλαμπάκος είχε πει το περασμένο Σάββατο μετά το ματς με το Περιστέρι ότι δεν έχει καλά νέα για τον Green, ότι ο Αμερικανός έχει σοβαρό πρόβλημα και θα καθυστερήσει πολύ για να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Έτσι η ομάδα αποφάσισε να «αποχαιρετήσει» τον παίκτη.

O 23χρονος Αμερικανός γκαρντ πρόλαβε να παίξει μόλις 9 ματς με την ομάδα του Μεσολογγίου στην φετινή Basket League, αλλά άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του στους «νεοφώτιστους», αλλά και στην κατηγορία. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και είχε μέσο όρο 15,33 πόντους (με 51,43% στα δίποντα και 42,86% στα τρίποντα), 3,33 ριμπάουντ, 2,11 ασίστ, 0,56 κλεψίματα, αλλά και 2,56 λάθη σε 26΄.48΄΄.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεσολογγίου για το «διαζύγιο» με τον Devonte Green:

«Είμαστε στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αποχώρηση του Devonte Green από την ομάδα. Δυστυχώς το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας φέτος. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να του ευχηθούμε να επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα».

 

TO POST TOY ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

Είμαστε στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αποχώρηση του Devonte Green από την ομάδα. Δυστυχώς το…

Δημοσιεύτηκε από Μεσολόγγι BAXI στις Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021