Η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός της χώρας ταλανίζεται συνεχώς από τις συνέπειες που δημιουργούνται.

Ωστόσο, κάποια σωματεία δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη στους αθλητές τους. Ένα από αυτά είναι και ο Πανελευσινιακός, ο οποίος προχώρησε σε πληρωμές όσον αφορά τον μήνα Νοέμβρη, δίνοντας παράλληλα και έναντι για τον μήνα του Δεκέβμρη

Για το γεγονός αυτό πήραν την πρωτοβουλία οι αρχηγοί της ομάδας από την Ελευσίνα, οι Γιώργος Τσιάκος και Κώστας Μουμπάρακ, δημοσιεύοντας μια ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν τον σύλλογο που βρίσκονται για αυτήν την κίνηση που προέβη σε μια δύσκολη περίοδο.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

«Σαν αρχηγοί της ιστορικής ομάδας του Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης – Panelefsiniakos B.C. ,θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες τις δικές μας,όλων των παιχτών και των προπονητών Mathaios Karachalios κ Nikolaos Voulgaris προς την διοίκηση της ομάδας κ τον πρόεδρο Γιάννης Φιλίππου που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας.Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο κ γρήγορη επάνοδο σε αυτό που αγαπάμε».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Δημοσιεύτηκε από Kostas Moubi Moubarak στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020