Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στη φετινή αγωνιστική χρονιά και το πρωτάθλημα της Basket League να έχει τα επιτυχή αποτελέσματα που επιθυμούσε. 

Αυτό φυσικά είχε σαν αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας του “Δικέφαλου του Βορρά” με τον προπονητή Κώστα Μέξα. Το σωματείο του ΠΑΟΚ έκανε γνωστό το γεγονός αυτό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ενώ ο coach που αναλαμβάνει το “τιμόνι” της ομάδας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς είναι ο Άρης Λυκογιάννης.

Υπενθυμίζουμε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ρεκόρ 1-5 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Basket League και την Κυριακή (13/12) στις 16:00 αντιμετωπίζει τον Άρη σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, θέλοντας παράλληλα να αντιδράσει στις συναπτές ήττες.

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Λύση συνεργασίας ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Κώστα Μέξα»

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Μέξα. Ευχαριστούμε τον κόουτς Μέξα για την παρουσία του στην ομάδας μας και την προσπάθεια που κατέβαλε υπό δύσκολες συνθήκες από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».