Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας προχώρησε σε μία εξαιρετική προσθήκη για τη νέα αγωνιστική χρονιά και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα, αυτή του Γιώργου Μπαρμπούρη.

Ο Μπαρμπούρης είναι 19 ετών μόλις, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ο νεαρός αθλητής επιστρέφει στην ομάδα, από όπου ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, για την ενίσχυσή της στην “πρόκληση” των εθνικών κατηγοριών.

Στην ΑΕΕΠ διέθετε και σημαντικές διακρίσεις στα τμήματα υποδομών της, ενώ στην πορεία αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κύμη, όπου βρέθηκε και στη σύνθεση της ομάδας σε αγώνα στα “σαλόνια” της Basket League.

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΕΠ Χαλκίδας:

“ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.
Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χαλκιδαίο αθλητή, Μπαρμπούρη Γεώργιο.
Ο Γιώργος Μπαρμπούρης γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 2001 (19χρ.) και έχει ύψος 1.93μ.
Ο νεαρός Guard ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. όπου αποτέλεσε μέλος των μεγάλων διακρίσεων του Παιδικού και Εφηβικού μας τμήματος.
Έκτοτε αγωνίστηκε δανεικός στην ομάδα της Κύμης για ένα χρόνο, στην οποία και συμπεριλήφθηκε στην δωδεκάδα του αντρικού της τμήματος στην Α1 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Του ευχόμαστε μια υγιή και δημιουργική μπασκετική χρονιά.
Γιώργο, καλώς επέστρεψες στην ομάδα σου!”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει…

Δημοσιεύτηκε από ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC στις Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020