Ο Άρης δείχνει να έχει αποφασίσει οριστικά να προχωρήσει σε διαζύγιο με τον Quenton DeCosey. Ο Αμερικανός δεν φαίνεται να έχει πείσει τον Σάββα Καμπερίδη και η ομάδα είναι έτοιμη να του λύσει το συμβόλαιο.

Μάλιστα, ο Άρης ρίχνει ήδη ματιές στην «εγχώρια» αγορά για τον αντικαταστάτη του και φαίνεται να έχει επικεντρώσει το βλέμμα του στον πρώην παίκτη του Ηφαίστου, Mario Little.

Ο 33χρονος Αμερικανός ήρθε πέρσι στην αρχή της σεζόν στον Ήφαιστο. Μάλιστα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της επικής νίκης της ομάδας επί της ΑΕΚ στην Λήμνο, καθώς με δικό του σουτ στο τέλος οι «νησιώτες» σώριασαν την «Ένωση» στο καναβάτσο.

Έφυγε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Ο Little, όμως, δεν… μακροημέρευσε στον Ήφαιστο και έφυγε τον Ιανουάριο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Στις 5/1/2020 στο ματς με το Ρέθυμνο, ο προπονητής του, Σωτήρης Μανωλόπουλος τον έκανε αλλαγή, ο Αμερικανός δυσανασχέτησε έντονα και ο τότε κόουτς του Ηφαίστου τον έστειλε στα αποδυτήρια, ενώ δυο μέρες  μετά η ομάδα έλυσε το συμβόλαιό του.

Ο Little έπαξε 14 αγώνες με την ομάδα της Λήμνου στο πρωτάθλημα και είχε μ.ο. 9,9 πόντους, με 35,8% στα τρίποντα, 2,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ.

Στο μεταξύ η ομάδα προπονήθηκε και σήμερα χωρίς προβλήματα, ενώ θα παίξει φιλικό με τον Ηρακλή το Σάββατο (10/10) στο «Ιβανώφειο».

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (08/10) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας της Basket League με τον Χαρίλαο Τρικούπη, που θα γίνει στο Αγρίνιο.

Οι «κίτρινοι» γυμνάστηκαν το απόγευμα στο «Nick Galis Hall» και το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση δύναμης και σουτ. Αύριο (09/10), η ομάδα θα προπονηθεί μια φορά.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (10/10) τον Ηρακλή, σε φιλικό παιχνίδι, που θα γίνει, κεκλεισμένων των θυρών, στο Ιβανώφειο».