«Βόμβα» μεγατόνων προσπαθεί να ρίξει ο Α.Ο. Μυκόνου στις Εθνικές κατηγορίες της χώρας!

Δύο εκ των κορυφαίων παικτών της φετινής Α2, οι Μιχάλης Πολυτάρχου και Βαγγέλης Καράμπουλας, του δευτεραθλητή Διαγόρα Δρυοπιδέων, βρίσκονται πολύ κοντά στο να γίνουν κάτοικοι Μυκόνου για την σεζόν 2020-2021!

Οι φετινοί πρωταθλητές Κυκλάδων θα αγωνιστούν την νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική και δεν θέλουν να αρκεστούν στην απλή παρουσία. Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά, χρήματα υπάρχουν, και οι στόχοι για το μέλλον είναι πολλοί.

Ενδεχόμενη απόκτηση των δύο superstar, ή έστω του ενός εκ των δύο, αυτόματα χρίζει την ομάδα της Μυκόνου φαβορί για την άνοδο.

Στα 36 του χρόνια ο Ναξιώτης, Μιχάλης Πολυτάρχου, είχε 10.1 πόντους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο την φετινή αγωνιστική περίοδο (26 παιχνίδια). Θυμίζουμε ο Διαγόρας έφτασε ως τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πριν αποκλειστεί από την μετέπειτα Κυπελλούχο ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, ο Βαγγέλης Καράμπουλας στα 38 πλέον χρόνια του, έχει δικαίως το ψευδώνυμο Mr. Άνοδος καθώς έχει πανηγυρίσει αναρίθμητες. Στα 26 φετινά ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είχε κατά μέσο όρο 18.5 πόντους!