Λεύκιππος Ξάνθης και Μακεδονικός ήταν οι ομάδες “αποκάλυψη” για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς κατάφεραν να βρεθούν στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας μετά και την οριστική διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων της χώρας και πλέον ετοιμάζονται για τα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής. 

Ο Μακεδονικός δημοσίευσε βίντεο με τα highlights από το μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο και συγκεκριμένα στην 9η αγωνιστική, το οποίο διεξήχθη στις 15/12/2019 και σε αυτό ο Μακεδονικός κατάφερε να επικρατήσει επί του Λεύκιππου Ξάνθης με 78-76.

Σε αυτό το “ξεχωριστό” ντέρμπι οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα. Για τους νικητές γηπεδούχους ξεχώρισε φυσικά ο Θοδωρής Πρωτούλης, ο οποίος είχε σημειώσει 31 πόντους ευστοχώντας 5 φορές από τη γραμμή του τριπόντου. Από την άλλη, ο Λεύκιππος είχε σε καλή βραδιά τον Φραντζέσκο Χρήστου που σημείωσε 16 πόντους, ενώ από κοντά στάθηκε επάξια ο Ντίνος Νικολόπουλος που πρόσθεσε άλλους 13 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρεθούν αντιμέτωπες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς υπήρξε η διακοπή λόγω κορονοϊού και έτσι ο Λεύκιππος τερμάτισε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας ρεκόρ 14-3, ενώ ο Μακεδονικός τερμάτισε στην 2η θέση με ρεκόρ 14-2 και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Δείτε τα highlights της εκπληκτικής αυτής αναμέτρησης:

Δείτε και τη δημοσίευση του Μακεδονικού: