Η φετινή χρονιά για την ομάδα του Πανερυθραϊκού είναι σίγουρα ιστορική για αρκετούς λόγους. Εκτός από το γεγονός πως βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ρεκόρ 17-4 και ετοιμαζόταν να γράψει “ιστορία” με νέα άνοδο στην Α2 κατηγορία, γιορτάζει και 20 χρόνια συνεργασίας με τον έμπειρο coach Δημήτρη Χουχουλή.

Μάλιστα, η ομάδα διοργάνωσε και μια καμπάνια με ονομασία «20 Years Coach Xouxoulis», για χάρη του εμβληματικού coach της ομάδας από την Ερυθραία. Αρχή της καμπάνιας αυτής, είναι μια από τις ιστορικότερες νίκες του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας κόντρα στην Κύμη τη χρονιά 2015/16. 

Πιο συγκεκριμένα στις 05/12/2015 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Πανερυθραϊκός έριξε στο “καναβάτσο” μια σπουδαία ομάδα, αυτή της Κύμης με 83-78 στην έδρα της. Λίγους μήνες αργότερα για να γίνει αντιληπτή η δυναμικότητα της ομάδας τότε της Κύμης, εκείνη στέφθηκε πρωταθλήτρια της κατηγορίας και πήρε την απευθείας άνοδο για την Α1, όπου μάλιστα πρωταγωνίστησε για χρόνια. 

Δείτε ΕΔΩ την ιστορική νίκη του Πανερυθραϊκού.

Δείτε τις δημοσιεύσεις της ομάδας: