Η Λούντβινγκσμπουργκ αποδεικνύει κάθε εβδομάδα πως δεν είναι ομάδα-πυροτέχνημα και ότι βρίσκεται δίκαια στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μία ήττα πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη Μπάγερν Μονάχου.

Αυτή την φορά “θύμα” της η Μπραουνσβάιγκ με 91-77. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μία εξαιρετική τελευταία περίοδο (28-16) για να φτάσουν με άνεση στην επικράτηση. Άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση από τον ηγέτη της Λούντβινγκσμπουργκ, Καντίν Κάρινγκτον ο οποίος πέτυχε 17 πόντους μοιράζοντας παράλληλα και 8 ασίστ.

Η Μπάγερν από την άλλη χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα έκαμψε την αντίσταση της Κράιλσχαιμ στο Audi Dome Arena (82-63). Κορυφαίος για τους Βαυαρούς ο Γκρέγκ Μονρό με 14 πόντους και 5 ασίστ.

Μπάγερν και Άλμπα έχουν πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια αυτή την εβδομάδα στην Turkish Airlines Euroleague. Οι πρωταθλητές Γερμανίας δοκιμάζονται την Πέμπτη (21:05) στο Τέλ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι ενώ οι “πρωτευουσιάνοι”, οι οποίοι είχαν και ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο, αντιμετωπίζουν την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή στις 19:45.

Η Βαθμολογία:

H επόμενη αγωνιστική (11η):

Παρασκευή 06/12

Μπραουνσβάιγκ-Αμβούργο

Σάββατο 07/12

Γκίσεν-Βούρτσμπουργκ

Βέκτα-Λούντβινγκσμπουργκ

Βόννη-Μιτελντόιτσερ

Κράιλσχαιμ-Φρανκφούρτη

Κυριακή 08/12

Μπάιροιτ-Άλμπα Βερολίνου

Μπάγερν Μονάχου-Γκέτινγκεν

Όλντενμπουργκ-Ούλμ