Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο Ευρωλίγκα σε ελληνικό έδαφος κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο ομογενής γκαρντ μίλησε στο basketblog.gr για την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πόσο ξεχωριστό ήταν το παιχνίδι γι’ αυτόν.

Ο γκαρντ της Μακάμπι τελείωσε την χθεσινή αναμέτρηση κάνοντας ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση με 19 πόντους έχοντας επιπλέον 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Αναλυτικά :

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα σου, ποια πιστεύεις ότι ήταν τα «σημεία-κλειδιά» της αναμέτρησης;

Πιστεύω ότι στο δεύτερο μέρος τους «κλειδώσαμε» στην άμυνα. Κάναμε κάποια συνεχόμενα αμυντικά plays που μας έδωσαν ρυθμό στην επίθεση. Διαβάσαμε σωστά την άμυνα του Ολυμπιακού και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Κάναμε σπουδαία δουλειά αμυντικά καθώς ήταν ένα από τα καλύτερα ημίχρονα(στο αμυντικό κομμάτι) για εμάς έως τώρα.

Πρώτο παιχνίδι για εσένα στην Ελλάδα και πρώτο απέναντι σε ελληνική ομάδα. Πως νιώθεις που είσαι και πάλι εδώ;

Νιώθω υπέροχα που είμαι πάλι εδώ και είχα ένα καλό παιχνίδι. Πολύ άνθρωποι με στηρίζουν από εδώ, η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έρχομαι εδώ κάθε καλοκαίρι από τότε που ήμουν στο Λύκειο και νιώθω πολύ ωραία που συνδυάστηκε με νίκη, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Σίγουρα όμως, για εμένα είναι ξεχωριστό, όπως και για τον coach(Γιάννης Σφαιρόπουλος).

Τι πιστεύεις ότι μπορείτε να πετύχετε φέτος ως ομάδα στην Ευρωλίγκα;

Ο ουρανός είναι το όριο για εμάς. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια έως τώρα και θα μπορούσα να σου δώσω μία καλύτερη απάντηση περί αυτού αργότερα στη σεζόν. Παρότι είναι νωρίς, παίζουμε πολύ καλά, έχουμε κάνει σερί νικών και θα πρέπει να διατηρήσουμε το «μομέντουμ» και στη συνέχεια.