Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν λίγες μέρες αποκάλυψε πως έριξε… χυλόπιτα στους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι σε προτάσεις που είχε να δουλέψει μαζί τους τα καλοκαίρια. «Δεν θέλω να γίνομαι φιλαράκι με τους αντιπάλους μου», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, ο Ντουέιν Ουέιντ μετά το τέλος του τελευταίου του παιχνιδιού κόντρα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αναφέρθηκε στον τρόπο που εκείνος και ο «Βασιλιάς» άλλαξαν το NBA, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα και τη δήλωση του Γιάννη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχασα ένα κομμάτι μου όταν σταμάτησε ο Κόμπι. Ήμασταν (σ.σ. ο Ουέιντ και ο ΛεΜπρόν) σίγουρα ένα κομμάτι διαμόρφωσης νοοτροπίας, δεν μπορώ να πω ότι την αλλάξαμε, αλλά την διαμορφώσαμε λίγο. Δεν υπήρχε πίεση από την αρχή, αφού ήμασταν τόσο κοντά. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, προσπαθούσαμε να είμαστε σπουδαίοι και να πιέζουμε ο ένας τον άλλον.

Αλλάξαμε την κουλτούρα στο πώς μπορεί κάποιος να είναι ανταγωνιστικός. Δεν είναι για όλους, υπάρχει και η “Μamba Μentality”, του Κόμπι. Το δικό μας στυλ δεν είναι για όλους. Δεν είναι για τον Γιάννη. Ήταν κάτι που δούλεψε για εμάς, μας έκανε από την αρχή, βοήθησε τις καριέρες μας».

 Δείτε το βίντεο: