Αντίπαλοι βρέθηκαν τα ξημερώματα ο Ντέιβιντ Φίζντεϊλ και ο Μαρκ Γκασόλ, έπειτα από την περσινή κοινή πορεία τους στο Μέμφις. Σε αυτή, η σχέση τους είχε φτάσει στο χειρότερο δυνατό επίπεδο, όμως όπως ανέφερε μετά το παιχνίδι ο κόουτς των Νικς, συμφιλιώθηκαν μεταξύ τους, έπειτα από ένα τηλεφώνημα που έκαναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Ήταν μια υπέροχη κουβέντα. Ήταν κάτι που έγινε μεταξύ δύο ανδρών και ήταν πολύ ωραίο να έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου που αυτή αλλάζει και γίνεσαι καλύτερος, επειδή κάποιος άλλος σε έκανε καλύτερο. Τού δίνω τα εύσημα γι’ αυτό. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο προπονητή. Ήμουν τυχερός που ήμουν προπονητής του!».

Ο Γκασόλ από την μεριά του τόνισε πως θα μπορούσαν και οι δύο να είχαν διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση: «Κι οι δύο ξέρουμε πως τα πράγματα δεν ήταν τέλεια. Θα μπορούσαμε να το χειριστούμε διαφορετικά, όχι πέρυσι, αλλά πρόπερσι, όταν άρχισαν να συμβαίνουν όλα. Δεν θα ξανασυμβεί αυτό. Είναι απλό: Ζεις, μαθαίνεις και προχωράς. Συμφιλιωθήκαμε κι αυτό είναι».