Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε τη μεγάλη ανατροπή και νίκη του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα και στάθηκε στη συνεισφορά του Ιβάν Άσκα.

Αναλυτικά:

Ο κόουτς του «Δικεφάλου» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που γύρισαν ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι δεν θα γυρίσει. Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο, καθώς ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα και ξέραμε ότι αν του δώσουμε πόντους στον αιφνιδιασμό θα γίνει δύσκολο το παιχνίδι. Αυτά τα λάθη τα κάναμε. Είχαμε κακές επιλογές και τους δώσαμε αυτές τις φάσεις. Σίγουρα όταν είσαι πίσω στο σκορ η ψυχολογία είναι αρνητική. Πολλά πράγματα τα κάνεις λάθος. Ξεκινώντας όμως από την άμυνα, δημιουργήσαμε προβλήματα, βάλαμε κάτω την μπάλα παίξαμε έξυπνα και πήραμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα».

Για το ντεμπούτου του Ιβάν Άσκα: «Βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν καταλυτικός. Δεν είχαμε άλλη λύση από το να πρεσάρουμε σε όλο το γήπεδο. Ήταν ο πιο ξεκούραστος παίκτης, ενώ μπορεί να καλύψει παίκτες και να πάρει ριμπάουντ. Έπαιξε καλύτερα από ότι περιμέναμε. Μέχρι εκείνο το σημείο κάναμε πολλά στιγμιαία λάθη που πληρώναμε συνεχώς».

Για την θέση που θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ: «Δεν κοιτάζουμε τι θέση θα πάρουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σίγουρα θέλουμε την καλύτερη θέση. Στα πλει οφ γίνονται οι μεγάλες μάχες».