Ένα «χορταστικό» παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ να φτάνει στην πέμπτη της νίκη με 87-84 επί του Παναθηναϊκού. Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα, Σέρχιο Γιουλ και Τζέιμς Φελντέιν, έστω κι αν ο δεύτερος αποδείχθηκε μοιραίος στο φινάλε, πραγματοποίησαν ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα, έχοντας «βομβαρδίσει» το αντίπαλο καλάθι.

Ο Ισπανός γκαρντ, αρχικά, με την ηγετική του εμφάνιση έφτασε τους 30 πόντους, ξεπερνώντας το προσωπικό ρεκόρ που κρατούσε από ένα ματς μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Δεκέμβριο του 2013. Από τη δική του πλευρά, ο Δομινικανός σουτέρ είχε 19 πόντους, με τους 17 σε έναν αγώνα της regular season την περασμένη χρονιά απέναντι στην Καρσίγιακα, να αποτελούν την κορυφαία του επίδοση.

Ο Γιουλ, παράλληλα, κατάφερε να γίνει ο Πολυτιμότερος Παίκτης της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, με 30 πόντους (7/14 δ., 4/6 τρ., 4/4 β.), ένα ριμπάουντ, 4 ασίστ, ένα λάθος και 4 κερδισμένα φάουλ σε 31:37 λεπτά συμμετοχής που του έδωσαν 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.