Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ευρωλίγκα ετοιμάζει την επίσημη φωτογράφηση της νέας σεζόν με όλους του αστέρες της διοργάνωσης να βρίσκονται στη Βαρκελώνη και να συμμετέχουν. Φυσικά εκεί βρίσκονται και εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες που θα συμμετέχουν από «ελληνικής» πλευράς είναι οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπορούσης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Φυσικά στη φωτογράφηση δεν θα λάβουν μέρος μόνο παίκτες των ομάδων μας, αφού εκπρόσωποι όλων των ομάδων βρίσκονται εκεί και μάλιστα πολύ «ηχηρά» ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο Γιαν Βέσελι, ο Αντρέα Μπαρνιάνι, ο Νάντο Τζεντίλε και ο Σόνι Ουίμς. Όμως δεν είναι μόνο αυτοί, αφού και οι Ερτέλ, Κλαβέρ, Ντε Κολό, Χριάπα και Μπογκντάνοβιτς βρίσκονται στη Βαρκελώνη για τη προώθηση της νέας διοργάνωσης.

Μάλιστα η Ευρωλίγκα μέσα από την επίσημη σελίδα της στο twitter ανέβασε φωτογραφίες από τα παρασκήνια με όλους τους αστέρες, δείχνοντας ότι το κλίμα είναι πολύ καλό ανάμεσα στους παίκτες.

Δείτε φωτογραφίες:

 

utf-8">