Ο Αριστοτέλης Φλώρινας, αφού κατάφερε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική την περασμένη σεζόν, ετοιμάζεται να στοχεύσει πιο ψηλά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο. Η διοίκηση του συλλόγου μάλιστα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιάννη Μαλτέτσιο, σε μία κίνηση που αν πραγματοποιηθεί θα ενισχύσει καταλυτικά την φρόντ-λάιν της. Ωστόσο, η μεταγραφή φαντάζει δύσκολη, με την ΑΕΛ να θέλει να τον κρατήσει.

Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ, βρισκόταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ΑΕ Λάρισας, όντας εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία μέχρι την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, στο Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής. Μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους Θεσσαλούς, με τους οποίους είχε κατά μέσο όρο 10.1 πόντους ανά αγώνα,

Την ίδια ώρα, βρίσκεται σε αναμονή για το ζήτημα του ηγέτη του. Οι ιθύνοντες της ομάδας, έχουν αποφασίσει πως αυτός θα είναι ο Φοίβος Γυμνόπουλος, περιμένοντας ωστόσο την απόφαση του ιδίου. Πρόκειται για ακόμη έναν παίκτη που διακρίθηκε στην περασμένη Β’ Εθνική, οδηγώντας την Καστοριά μέχρι την τέταρτη θέση, ενώ γνωρίζει και από αποστολές… ανόδου, καθώς ήταν και από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας του Γιώργου Σούλιου να προβιβαστεί στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, τη σεζόν 2014-2015.