O Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις του για το 2015, επικρατώντας “άνετα” της Τερψιθέας με 104-49, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η προπονήτρια των “ερυθρολεύκων”, Ελένη Καπογιάννη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως οι Πειραιώτισσες, παρά τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα, δεν έχουν φτάσει ακόμα στην κορύφωση της απόδοσης τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Το να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο με εννέα νίκες ήταν ένας στόχος που είχε οριοθετηθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Φυσικά, βλέπουμε πάντα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά σε σχέση με όλες τις ομάδες ήμασταν καλύτεροι κι αυτό που έμενε ήταν να το δείξουμε στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά στο πρωτάθλημα με τους τραυματισμούς που είχαμε, αλλά αγωνιστική με αγωνιστική βελτιωνόμαστε. Σήμερα (11/12) λίγο στην αρχή ίσως υποτιμήσαμε το παιχνίδι, αλλά όταν αποφασίζουν να παίξουν είναι πάρα πολύ καλές και μπράβο τους. Ακόμα δεν έχουμε φθάσει στην κορύφωση της απόδοσή μας. Νομίζω, όμως, ότι θα πρέπει να φθάσουμε εκεί στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πρωτέα. Ευχαριστούμε και πάλι πάρα πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη. Είναι πολύ σημαντική για εμάς αυτή η ώθηση”.

Από πλευράς παικτριών, η Νατάσα Γκοτζή συμπλήρωσε: “Εμείς κάναμε τη δουλειά μας στον πρώτο γύρο. Αυτός ήταν ο στόχος να κάνουμε το «εννέα στα εννέα», όχι απλά με νίκες, αλλά δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στον πρώτο γύρο. Απομένει ένα παιχνίδι Κυπέλλου προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στο Final 4. Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα, έκλεισε ο πρώτος γύρος, αλλά απομένει ακόμα ένας με πολύ δυνατά παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προσπαθούμε για την ομάδα για να κλείσουμε τη σεζόν όπως θέλουμε και επιθυμούμε. Αυτό που εύχομαι σε όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να διατηρήσουμε το εξαιρετικό κλίμα”.