Ο Αργύρης Τσώνης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Σπαρτιατικού, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Νάνο στο “τιμόνι” της ομάδας, με το basketlblog.gr να σας έχει ενημερώσει για την πιθανή αυτή εξέλιξη με σχετικό με σχετικό θέμα την Τρίτη(1/12)(Παρελθόν ο Γιάννης Νάνος από τον Σπαρτιατικό).

Με επίσημη ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τον Γιάννη Νάνο για την προσφορά του στο σύλλογο, ανακοινώνοντας παράλληλα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον μέχρι πρότινος βοηθό του και παλαίμαχο αθλητή της ομάδας, Αργύρη Τσώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 “Ο σύλλογος του Σπαρτιατικού Γ.Σ. επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή κ. Ιωάννη Νάνο για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο κ. Νάνος εργάστηκε σκληρά και προσέφερε τις γνώσεις και το χρόνο του για τη δημιουργία μιας αξιόπιστης και ισχυρής ομάδας που να μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δυστυχώς, οι υπάρχουσες συγκυρίες δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Αυτό, όμως, δεν ακυρώνει ούτε μειώνει την εκτίμησή μας προς το πρόσωπο του κ. Νάνου τόσο σαν εξαιρετικό προπονητή αλλά και σαν υπέροχο άνθρωπο.

Τέλος, ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά και εύχεται στον κ. Νάνο καλή συνέχεια σε κάθε τομέα, προσωπικής και επαγγελματικής ενασχόλησης. Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ. Τσώνης, πρώην βοηθός του κ. Νάνου και παλαίμαχος αθλητής του συλλόγου, που πέρυσι, μαζί με του αθλητές της ομάδας μας, οδήγησε το σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ”.