Ο νεοφώτιστος στην Α2 Προμηθέας Πατρών έχει “χτίσει” μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα η οποία αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Η παρουσία σπουδαίων παικτών όπως οι Τσάμης, Κουμπούρας, Πάνος, Πέττας αλλά και ο Φάχρο Αλίχοτζιτς που πρόσφατα συμφώνησε με την διοίκηση και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τον ενθουσιασμό των φίλων της ομάδας. Κάτι που φαίνεται και από την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, τα οποία τείνουν να… εξαφανιστούν. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Προμηθέα, λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία των καρτών, από τις 700 που είχαν τυπωθεί έχουν απομείνει μόλις 150, καθώς 550 “κομμάτια” έκαναν φτερά…

Όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε “σολντ άουτ” στα διαρκείας και τη νέα αγωνιστική περίοδο το κλειστό της γυμναστήριο της ΕΑΠ που είναι χωρητικότητας 1200 θέσεων θα σφύζει από κόσμο… “Το μπασκετικό κοινό της Πάτρας έχει αναγνωρίσει τις προσπάθειές μας τα τελευταία χρόνια και έχει αγκαλιάσει τον Προμηθέα”, δήλωσε σαφώς ικανοποιημένος από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαγγέλης Λιόλιος.

Στα της προετοιμασίας, μετά την αναβολή του προγραμματισμένου για το περασμένο Σάββατο (5/9) φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, οι νεοφώτιστοι θα δώσουν το επόμενο τους τεστ στο διάστημα 11-12 Σεπτεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουν σε διαδοχικούς αγώνες στη Πάτρα το ισχυρό Λαύριο.