Η Νίκη Αμαρουσίου για ακόμη μία χρονιά καινοτομεί, διοργανώνοντας το 3ο Χριστουγεννιάτικο Basketball Shooting Camp, στο κλειστό της Κοκκινιάς (Μεγ.Αλεξάνδρου 125 & Δημ. Ασημακόπουλου, Μαρούσι), από τις 27 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του οποίου θα εφαρμοστούν πρωτοποριακές μέθοδοι εκμάθησης και ανάλυσης της τεχνικής του σουτ, όπως και τρόποι βελτίωσής του, σε νεαρούς αθλητές (10-18 ετών).

Επικεφαλής του 3ου Basketball Shooting Camp είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας & Υπεύθυνος Ακαδημιών της Νίκης Αμαρουσίου, Δημήτρης Γκόφας, σε άμεση συνεργασία με τον Νίκο Κονδυλόπουλο (MSc in Sports Biomechanics), που αμφότεροι επιμελήθηκαν αποκλειστικά τα θέματα Βιομηχανικής Ανάλυσης και Κινησιογράμματος στο 16ο National Elite Basketball Coach Clinic, στην Κίνα!

Στο Camp θα παρευρεθούν και εκλεκτές παρουσίες, καθώς θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Ντράγκαν Ράτσα (γνώριμος στο ελληνικό κοινό από την θητεία του στη χώρα μας ως προπονητής του Ηρακλή και της Ολυμπιάδας Πατρών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει επίπεδο το κινέζικο μπάσκετ μεταφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του από το ευρωπαϊκό μπάσκετ), ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ελλάδα αποκλειστικά για το 3ο Basketball Shooting Camp της Νίκης. Μαζί του θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του στην Κίνα, Γιάννης Ράπτης, και μαζί θα παρουσιάσουν μέρος του προπονητικού προγράμματος της Κινέζικης Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που περιλαμβάνει την ειδική προπόνηση των Κινέζων επαγγελματιών μπασκετμπολιστών πάνω στο σουτ, ούτως ώστε να αντεπεξέλθουν στη δοκιμασία (test) της Ομοσπονδίας και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο επαγγελματικό πρωτάθλημα!

Επίσης, η καινοτομία από το περσινό Basketball Shooting Camp της Νίκης Αμαρουσίου, θα συνεχιστεί και φέτος! Ποια είναι αυτή; Το ατομικό report με την ανάλυση της προσωπικής τεχνικής του σουτ καθώς και του χρόνου “πτήσης” (hangtime) με δυνατότητα σύγκρισης των αποτελεσμάτων με τα αντίστοιχα των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ!

Λόγω των υψηλών προδιαγραφών του 3ου Basketball Shooting Camp της Νίκης, ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών θα είναι 16, ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

niki-3o-basketball-shooting-camp

Υπεύθυνος Προγράμματος: Δημήτρης Γκόφας
Γενικός Συντονιστής Camp: Κώστας Γεροδήμος
Συντονιστής Προγράμματος: Χριστόφορος Γιατράκος

Για Δηλώσεις Συμμετοχής και για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνείτε με τον Συντονιστή Προγράμματος, στο τηλέφωνο 6907209040.

Επίσημοι Χορηγοί του 3ου Basketball Shooting Camp της Νίκης είναι ο ΒΙΚΟΣ και η PO Company.