Νίκος Κούτουλας (Ιωνικός Νικαίας)

Ο βραχύσωμος πλέι μέικερ πήγε «πακέτο» το φετινό καλοκαίρι με τον Λάζαρο Τασόπουλο από τον Χολαργό στον Ιωνικό Νικαίας και δεν άργησε να δείξει τα διαπιστευτήρια του. Στο παιχνίδι με το Ηράκλειο, στο οποίο η ομάδα του έκανε το 4/4, ήταν καταλυτικός καθώς πέτυχε 11 πόντους και 3 τρίποντα, οδηγώντας την ομάδα του στο ξέσπασμα στο 4ο δεκάλεπτο.

Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (Αμύντας)

Ο Αμύντας πέτυχε την πρώτη του νίκη την περασμένη Κυριακή (3/11) στο πρωτάθλημα με αντίπαλο το Περιστέρι (χθες 6/11, τις διπλασίασε στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Χολαργό) και πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο αστυνομικός…Σάκης Γεωργοπαπαδάκος. Ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ έβγαλε τα «πιστόλια» του σημειώνοντας 15 πόντους με 1 τρίποντο.

Νίκος Πρίτσος (Χολαργός)

Η απουσία του είχε κοστίσει τα μέγιστα στον Σάββα Κατσούνη και τον ΚΟΧ, και έτσι στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι στο κλειστό της «Κοκκινιάς» ο 32χρονος πολύπειρος φόργουορντ κράτησε την ομάδα του, η οποία έφτασε σε μια μεγάλη νίκη…έκπληξη. Ο Πρίτσος έσπασε όλα τα αμυντικά συστήματα του Βαγγέλη Μάγειρα καθώς πέτυχε 19 πόντους με 1 τρίποντο.

Νίκος Ψυλέας (Εθνικός Νικαίας)

Τον 33χρονο φόργουορντ θα πρέπει να συνηθίσετε να τον διαβάζετε συνεχώς στις στήλες μας, καθώς αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία και σίγουρα κάνει την διαφορά, κάνοντας τον Κώστα Σορώτο να αισθάνεται άνετα. Αυτό έκανε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Ιλίου όπου ήταν ασταμάτητος με 22 πόντους με 1 τρίποντο, οδηγώντας τους Πειραιώτες στο απόλυτο 4/4.

Ντένις Ντέντα (Δουκάς)

Πλήρη δικαίωση για τον Γιάννη Γιαννόπουλο και τον Ντέντα αποτελεί η είσοδος του στην πεντάδα ως ο καλύτερος σέντερ της 4ης αγωνιστικής. Ο 23χρονος, μετά το πέρασμα του από τον Διαγόρα Ρόδου και την Χαλκίδα φαίνεται να βρίσκει το λιμάνι του, καθώς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πόλις είχε 10 πόντους και καταλυτική παρουσία στις δυο ρακέτες.

Παίκτης κλειδί – Μάκης Κιαπέκος (Χολαργός)

Αν ο Νίκος Πρίτσος ήταν ο «εκτελεστής» για τον ΚΟΧ, ο παλιός της ομάδας, ο 27χρονος φόργουορντ ήταν καταλυτικός καθώς ήταν αυτός που…όταν το Μαρούσι πήρε 15 πόντους διαφορά και ασχολήθηκε με άλλα δρώμενα στο παινχίδι, το γύρισε και 14 πόντους αποτέλεσε το κλειδί της μεγαλύτερης έκπληξης της αγωνιστικής.

MVP – Δημήτρης Κατιάκος (Αετός)

Απολαυστικός ήταν ο 26χρονος σέντερ στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τη Νήαρ Ήστ καθώς με 28 πόντους και απόλυτη κυριαρχία και στις δυο πλευρές του παρκέ, δεν άφησε περιθώρια για το ποιος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης, προσφέροντας στην ομάδα του την σιγουριά του παίκτη «κολόνα».

Προπονητής – Σάββας Κατσούνης (Χολαργός)

Για δεύτερη φορά σε 4 αγωνιστικές αυτός ο τίτλος πηγαίνει δικαιωματικά στον τεχνικό του ΚΟΧ, καθώς παρά τις εμφανέστατες ελλείψεις στο ρόστερ της ομάδας του, παρουσιάζει μια «πολεμική» ομάδα, η οποία κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο διπλό στο κλειστό της «Κοκκινιάς» από το πληρέστατο Μαρούσι, ανατρέποντας μάλιστα και διαφορά 15 πόντων που είχε πάρει η ομάδα του Βάγγελη Μάγειρα.