Ο Κώστας Οικονομάκης δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, καθώς αποτελεί ένα προπονητή…εγγύηση σε όποια ομάδα και αν εργάστηκε, με αποκορύφωμα το θαύμα της ΑΕΚ Άργους. Τη φετινή σεζόν βρίσκεται στον Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου, όπου σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα ακόμα μπασκετικό θαύμα, καθώς μετά το εμφατικό διπλό μέσα στην έδρα της αήττητης ως εκείνη τη στιγμή Νίκης Αμαρουσίου, ήρθε και η εύκολη νίκη στο ντέρμπι της Πελοποννήσου με την Καλαμάτα 80. Ο Κώστας Οικονομάκης μίλησε στο Basketblog.gr τόσο για τη νίκη, για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Έσπερο στην Πάτρα, αλλά και για το όνειρο του στην Κόρινθο: 

«Δεν θα ήθελα να φανώ υπερβολικός αλλά θεωρώ ότι στο παιχνίδι μην Καλαμάτα πιάσαμε το απόλυτο και κυρίως στην άμυνα που μας έδωσε ρυθμό και είχαμε πολύ καλή εικόνα για 40 λεπτά. Δείχνουμε ότι έχουμε δυναμική αυτή την εποχή αλλά θα είναι παρακινδυνευμένο να βάζεις μακροπρόθεσμους στόχους αυτή την εποχή. Εμείς έχουμε δουλέψει για τα επόμενα δυο παιχνίδια με Έσπερο στην Πάτρα και Παπάγου, και εκεί θα δείξουμε αν είμαστε αυτό που δείξαμε στα δυο νικηφόρα ματς» για να συνεχίσει μιλώντας για τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή: «Αντικειμενικός μας στόχος είναι η παραμονή, καθώς μιλάμε για πρωτάθλημα λεπτομερειών όπου δεν μπορείς να βάλεις αστεράκια σε κανένα παιχνίδι, ότι δηλαδή θα κάνεις σίγουρη νίκη. Εμείς όπως ξαναείπα κοιτάμε να ελέγχουμε τον ρυθμό, να γίνουμε ομάδα και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί στην Πάτρα, με την ομάδα μας να στηρίζεται κατά κόρον στους Δανηίλ και Θωνιάτη οι οποίοι αποτελούν παίκτες κλειδιά». 

Ο έμπειρος προπονητής θέλησε να αναφερθεί στην διοίκηση, στις συνθήκες δουλειάς του, αλλά και στον κόσμο της ομάδας: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της Κορίνθου που στηρίζει την ομάδα μας και γέμισε το γήπεδο, ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Αμαρουσίου. Ο κόσμος γνωρίζει σιγά σιγά τον Απόλλωνα και σίγουρα τους θέλουμε κοντά μας. Η διοίκηση και αυτή από την πλευρά της σιγά σιγά μεταλλάσσεται, καθώς είναι η πρώτη τους χρονιά σε Εθνική Κατηγορία, ενώ οικονομικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση».