Πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον χάρισε στον ΑΟ Βόνιτσας η νίκη της 1ης αγωνιστικής κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά. Παίκτες, προπονητής, διοίκηση αλλά και οι περίπου 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό της Βόνιτσας έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς και από την εικόνα των νεοφώτιστων, που αγωνίζονται για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στη Γ΄ Εθνική, στο πρωτάθλημα του βορρά όμως αυτή τη φορά. Υπέρμετρη αισιοδοξία για το μέλλον ή πραγματικές αθλητικές δυνατότητες; Ο Θεολόγος Βλαβιανός, ένας εκ των πρωταγωνιστών και η μοναδική περσινή μεταγραφή που στελέχωσε τον φετινό κορμό απάντησε σχετικά: «Βάση του ρόστερ, αριθμητικά, θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για υπέρμετρη αισιοδοξία λόγω ότι η ομάδα αποτελείται ουσιαστικά από 7-8 παίκτες. Βλέποντας, όμως, κανείς το παιχνίδι δε χωρά αμφιβολία ότι μιλάμε για καθαρά αθλητικές δυνατότητες. Έχουμε καλές μονάδες παικτών, δεν υστερούμε σε καμία θέση και σε συνάρτηση με το καλό κλίμα βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα».

Άρα πρόκειται για μια «συνταγή» επιτυχημένη. Σε τι νομίζεις ότι οφείλεται η επιτυχία αυτή;

«Στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων, στην «υγεία» που αποπνέει η διοίκηση και ο πρόεδρός της και στην αγάπη που δείχνει ο απλός κόσμος της Βόνιτσας γι’ αυτή την ομάδα. Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους, ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει πραγματικά το μπάσκετ κι εμείς οφείλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ανταποδώσουμε την αγάπη αυτή».

Επόμενο παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Φλώρινας. Μια πρόβλεψη σχετικά…

«Πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση διότι δεν έχουμε ακόμη άποψη για τις υπόλοιπες ομάδες. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη και η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας επαναπαύει. Ο Αριστοτέλης σίγουρα θα παρουσιαστεί πιο δυνατός εντός έδρας. Είμαστε ακόμη στην αρχή…Θα πάμε να κάνουμε με σοβαρότητα το καθήκον μας και να κερδίσουμε ώστε να μην πάει στράφι η νίκη κόντρα στους Τιτάνες».