Μία πολύ ενδιαφέρουσα ταινία παίζεται από την Πέμπτη (19/9) στους ελληνικούς κινηματογράφους. Το White House Down είναι μία αμερικάνικη ταινία δράσης, στην οποία ο Λευκός Οίκος καταλαμβάνεται από τρομοκράτες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο πρόεδρος των Η.Π.Α. κι η οικογένειά του. Αυτό που επίσης παρουσιάζει ιδιαίτερο… αθλητικό ενδιαφέρον είναι η παρουσία του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

Μπορεί ο Μάικλ Τζόρνταν να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από δεκαπέντε χρόνια, το όνομά του όμως παραμένει στην κορυφή της λίστα των πιο δημοφιλέστερων παικτών του ΝΒΑ και τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή του εξακολουθούν να έχουν ιδιαίτερη απήχηση στο κόσμο. Ο ίδιος κι η εταιρία που συνεργάζεται εξακολουθούν να προωθούν με κάθε τρόπο τα πολύ δημοφιλή εδώ και πάρα πολλά χρόνια… Air Jordan.

Μάλιστα, το νέο Air Jordan IV “Fire Red” έκανε την εμφάνισή του στα πόδια του… προέδρου των Η.Π.Α. στην ταινία WhiteHouseDown. Στη συγκεκριμένη σκηνή, ο Τζέιμι Φοξ (υποδύεται των πρόεδρο των Η.Π.Α) παλεύει με έναν τρομοκράτη, ο οποίος τον πιάνει από τα παππούτσια με αποτέλεσμα να τον προτρέψει να πάρει τα χέρια του από τα Αir Jordan.

Δείτε τη συγκεκριμένη στιγμή στο παρακάτω βίντεο.