727. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ    13,5

Παιχνίδι που πάμε με τον άσο καθώς η Βαλένθια είναι άλλη κλάση και η Βαγιαδολίδ πλέον αδιάφορη ενώ έχει χάσει και παίκτες με οικονομικά προβληματα. Η Βαλένθια έχει πλέον επιστροφές και είναι σε φόρμα και θέλει την 4η θέση . Στην Μάλαγα αν και δεν ξεκίνησε καλά έπαιξε καλά αλλά έχασε στο τέλος. Πάντως από -14 και πέρασε και μπροστά με 32-34  με ένα 20-4 ενώ έχανε με 28-14 και το ματς ήταν θρίλερ με το 74-73 στο 39′ και δέχθηκε τρίποντο . Δυνατή έδρα. Η Βαγιαδολίδ παρά τα οικονομικά προβλήματα και τις απώλειες παικτών μέσα στην σεζόν έχει καλή χημεία και εμπειρία και σώθηκε και τυπικά  νικώντας και την Σεβίλλη εντός σε θριλερ πάντως και από -10 και με το σκορ στο 81-79 στο 39΄.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

728. 3,5 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Παιχνίδι που πάμε προς διπλό καθώς η Μπιλμπάο είναι καλύτερη και έχει κίνητρο και η Σεβιλλη σε μια κακή σεζόν. Βέβαια η φετινή Μπιλμπάο ότι και να λένε δεν είναι εμπιστοσύνης. Η Σεβίλλη ξεκίνησε για πλέι οφ σαν κλασική καλή ομάδα με καλές πορείες κάθε χρόνο αλλά έκανε κάκιστη χρονιά με κακές επιλογές και μπάσκετ και μόλις τώρα εξαφαλίστηκε και μαθηματικά καθώς έχει την ισοβαθμία με την Χιπούσκοα. Από +10 έχασε στο τέλος και στο Βαγιαδολίδ. Η Μπιλμπόα των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση δεν είναι στα καλά της. Πάντως νίκησε εύκολα στο τέλος την Σαραγόσα με ένα 12-1 στο 78-80 στο 35′ αλλά πάλι έχασε μεγάλες διαφορές όπως το 21-7 στην αρχή! Θέλει  την τετράδα αλλά δεν είναι καλά μετά την απώλεια του γιούροκαπ και της συμμετοχής από αυτό στην επόμενη ευρωλίγκα και έχοντας και οικονομικά προβλήματα. Είχε το εξ αναβολής ντέρμπι στην έδρα της  με την Κάχα την  Μ.Τετάρτη που έχασε εύκολα με κακή εμφάνιση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

729. ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ – ΜΑΛΑΓΑ    1,5

Παιχνίδι που προτιμάμε το άντερ 149 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς είναι όλα ανοιχτά εδώ για την νίκη και περιμένουμε θρίλερ. Σε μια αναμέτρηση σαν τελικό για τα πλέι οφ με τον χαμένο να μένει εκτός ουσιαστικά!Η Ομπραντόιρο που είχε νικήσει στην Μάλαγα στον πρώτο γύρο είναι η ομάδα με τις μεγάλες εκπλήξεις φέτος στην Ισπανία αλλά στην έδρα της χάνει καθώς κερδίζει εκτός. Πήρε μεγάλο διπλό με ανατροπή με την Χιπούσκοα από -10 με την τρομερή της άμυνα. Η Μάλαγα  έχει άσχημη χρονιά παίζοντας κακό μπάσκετ με κλειδί το τρίποντο αλλά αν και πηγε να αυτοκτονήσει αφού ξεκίνησε με 28-14(!),πήρε τελικά σημαντική νίκη εντός έδρας με την Βαλένθια αλλά και πάλι δεν απέφυγε τα μεγάλα μπλακ άουτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αντερ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

730. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΑΝΡΕΣΑ    12,5

Παιχνίδι που αν η Σαραγόσα είναι σοβαρή θα  μας κάνει και τον άσο με την ουραγό και καταδικασμένη άρα αδιάφορη Μανρέσα που έχει και την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία και μόλις μια νίκη εκτός. Συνεπώς πάμε με -12 στον άσο εδώ. Η Σαραγόσα είναι η φετινή έκπληξη με την τρομερή της χημεία και άμυνα και με πάντα δυνατή έδρα  με 8000 κόσμο εξασφάλισε τα πλέι οφ και πλέον θέλει και καλό πλασάρισμα. Δεν άντεξε στο τέλος εκτος με την Μπιλμπάο που μπήκε πολύ άσχημα και έχανε με 21-7,ισορρόπησε και ήταν μπροστά μέχρι την 4η περίοδο με 78-80 στο 35′,αλλά δέθηκε εκεί ένα 12-1).

Η Μανρέσα απογοήτευσε φέτος και αν και ιστορική ομάδα ήταν τραγική και δίκαια έπεσε. Πάντως δεν δείχνει σημάδια αποσύνθεσης και μάλιστα αν και έχασε εύκολα εντός έδρας από την Κανάριας 1939 το πάλεψε και από 53-72 μείωσε σε 77-81 στο 37′ και σε 86-90).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.